Trof een gelijkwaardige vervanger van Arda..mijn favoriet...
Jammer dat je niet meteen geholpen wordt ( ik heb nl één gaatje kan nu pas in juni terug komen vind dit veel te lang duren) twee keer heen en weer rijden en i.v.m verslechtering gaatje Tandarts en assistent hebben zich niet voorgesteld weet niet wie ze zijn Van Sytzema hebben we helemaal niets gehoord dat hij stopte helemaal geen bericht van gehad heel vreemd wij met z’n vieren jaren lang klant geweest
Communicatie is uitstekend. Daarnaast doen ze ook goed hun werk!
Goede tandarts ervaring Telefoon bandje is niet voor alle berichten duidelijk en of correct
Prima en klantvriendelijke behandeling.
PRIMA.
Mooie nieuwe locatie in het centrum van Joure. Vriendelijke mensen achter de receptie.
Voor het eerst mijn nieuwe tandarts ontmoet in het vernieuwde gebouw . Fijne en begripvolle tandarts
Ontvangst onpersoonlijk Onbeantwoorde groet bij binnenkomst door receptionisten. Inchecken doet, ten opzichte van eerdere lokatie, erg zakelijk aan
Jammer dat de behandelkamer op de 1ste verdieping is.
Prettig
Tandarts Ebert Steyn vraagt of iets mag worden gedaan (bijv. foto's maken) en adviseert. Zeer prettig.
Vriendelijke tandarts en assistente,
Geruststellend.
geweldig, professioneel vriendelijk
Er is alle tijd voor me genomen, gerust gesteld geduldig en liefdevol werd er om gegaan met mijn angst. Dankbaar!!
Kundig en vriendelijk
Geruststellende ontvangst en behandeling
Netjes uitgelegd en direct geholpen ivm gaatje in kies Gelukkig niet terugkomen
Aardig en vooral kundig
Prima ontvangst en introductie
Vriendelijk en op gemak stellend
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure