Het was mijn eerste kennismaking met een nieuwe tandarts. Hij had niet alleen aandacht voor mijn gebit, maar voor mij als geheel. Hij legde ook goed uit wat hij waarom deed en wat zijn bevindingen waren. Erg prettig. Geen 5 sterren omdat het (nu nog) erg lang duurde voor een (controle)afspraak gemaakt kon worden.
Ondanks geen echte spoed toch snel geholpen kunnen worden. Afgebroken vulling van een wortelkanaal behandeling, eerst weer zodanig verholpen door vervangende tandarts, zo dat dit bij de controle afspraak definitief opgelost kan worden.
Was afwachten, maar prima eerste ervaring
altijd goed behandeld bij tandarts Kramer
Prettig geholpen
Nooit de leukste bezigheid maar door goede communicatie en een prettige sfeer rol je er zo doorheen
Na 30 jaar dezelfde goede ervaring
accurate administratie (afspraak en herinnering), vriendelijke bejegening door medewerkers, deskundige/empathische tandarts
Ga zo door, helemaal top!
Keurig op tijd volgens afspraak geholpen. Vervolgafspraak kon vlot worden gemaakt.
Goede uitleg transparantie dus heel positief
Ze leggen alles uit wat ze gaan doen wat heel fijn is als je angstig bent, ze nemen de tijd
Onze eerste ontmoeting met de nieuwe tandarts fijn en rustig nam de tijd
Deskundig behandeld door mijn vertrouwde tandarts.
Prima en gemakkelijk om een afspraak te maken. Goede en vriendelijke indruk van de tandarts
Zeer welkom gevoeld. De behandeling was snel klaar
alles naar wens
Bij de aanmeldzuil kun je je ook aanmelden als non-binair. Ik vind dat u hiermee een beetje doorslaat. Geen last van verder hoor, maar vraag uzelf af of u wel mee wilt doen aan dat circus. Een andere door henzelf bedachte groep voelt zich hiermee natuurlijk achtergesteld. Want de mensen die zich identificeren als kerstboom willen nu vast ook een eigen tegel. Waar eindigt het dan? Misschien handig om als professionele tandartspraktijk uit zo’n maatschappelijke discussie te blijven. Voegt niets toe.
Heel prettig contact en goede uitleg,
Eerste kennismaking met de nieuwe tandarts. Vriendelijk, open, laagdrempelig. Verder goede uitleg over de stand van zaken. Zorgvuldig handelend.
Prima en deskundige uitleg bij de tandarts en zijn behandelingen. Zijn benadering als mensenmens doet ons altijd erg goed superdank Tandarts Kramer.
Wat een commerciële tandarts is het geworden. Zoeken naar dingen en in de behandeling erachter komen dat het toch vuil was. En ook nog eens slecht communiceren over vertrekkende mensen.
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure