Mis de privacy bij Arda
Jozef is een super lieve kundige geduldige tandarts. Echt een Sietzema 2.0 Jozef en Jessica nog super bedankt voor mijn geweldige behandeling van afgelopen maandagmiddag. Jullie zijn een top team. Ben jullie zeer dankbaar, het gaat vandaag weer echt helemaal goed Dankjewel Zou Jozef graag als tandarts willen houden. Maar begreep dat hij voor inval was.
Ik ben nu voor het eerst bij Puur Mondzorg voor een controle afspraak geweest. Dat beviel goed.
Heel vriendelijke en professionele
Vriendelijke ontvangst waarbij ik plaats kon nemen in een goed liggende stoel. Rustige en professionele indruk makende behandeling.
Fijne ervaring
Prima behandeling
Goed snel geholpen, en er was snel plek voor mij, lieve tandarts a En assistentes
Ik mis mijn eigen tandarts. Ik heb/ had een goed gebit, nu worden er foto's gemaakt (wordt wel gevraagd), en moet ik een afspraak maken voor het verwijderen van tandsteen bij de mondhygiënist. Mijn eigen tandarts deed deze handeling zelf. Vervolgens moet ik bij de balie een afspraak maken voor de mondhygiënist en zelf vragen of ik alweer een nieuwe afspraak kan maken voor de tandarts. Dat kon wel maar ik kon over een half jaar ook wel bellen voor een afspraak. Terwijl ik toen ik in de wachtkamer zat ik een andere cliënt hoorde zeggen dat hij zelf wel zou bellen voor een nieuw afspraak en dat toen werd gezegd dat de wachttijden wel erg lang waren...
Al 40 jaar goed verzorgd!
Eerste keer geweest. Goed geholpen. Zelf aangegeven dat er porselein van één van mijn kiezen af was gegaan. Ze heeft het daarna bij geslepen. Nu geen scherpe rand meer.
Positieve ervaring met goede uitleg en nam de tijd. En was zeer vriendelijk.
Precies secuur en in voor een geintje, en serieuze interesse.
Een vriendelijke en deskundige tandarts.
Erg klantvriendelijk en een sfeervolle Wachtkamer
Vriendelijk en behulpzaam
Bb
Tandarts Kramer prettige man. Stelde mij gerust en de behandeling was zo klaar
de reservering heel gemakelijk en het verloop bij de tandarts super
Mijn zoon stond al met zijn mond open nog voor hij op de stoel zat. Mijn kinderen hebben geen angst voor de tandarts, dankzij de goeie benadering van Arda. Top!
Behandeling moet nog
Sluisdijk 24