Positief
Een goed ontvangst en duidelijke uitleg tandarts van de behanneling.
Fijn om op controle te kunnen komen & dat alles goed is. Wel is het lastig om vragen of onduidelijkheden te bespreken met de tandarts ivm taalbarriere.
Blij dat mijn eigen tandarts op deze locatie zit. Een fijne , zeer kundige, betrokken tandarts!
prima, vakmensen en sociaal
Ik had een nieuwe tandarts i.v.m. pensionering v roeden. Had een wortelkanaal behandeling nodig. Moest er wel 3 x voor terug komen. Maar ben wel tevreden.
Je kunt je eigen wensen beslissen .
Na jaren een slechte tandarts nu weer 1 die wel weet wat ze doet. Alles.word rustig uitgelegd en besproken alvorens ze aan de behandeling begint. Tijdens behandeling word rekening met de patiënt gehouden en waar nodig even gewacht of overlegd
Ontvangst was vriendelijk. Werd op prettige en deskundige wijze geholpen.
In paar maanden 2 x geweest. Slecht Nederlands sprekende tandarts. Direct foto’s maken zonder overleg en snel doorverwijzen naar kaakchirurg. Vorige tandarts 30 jaar gehad en nooit doorverwijzing en altijd reparaties naar tevredenheid. Nu geen vertrouwen in kunde en de gehanteerde tarieven
Wel rekeningen blijven sturen maar het probleem niet oplossen. Zeggen dat er geen ontsteking zit, maar ondertussen wel een dik wang en hangend oog zichtbaar en loop rond met pijn klachten. Ze willen geen doorverwijzing geven.. Geen fijne ervaring.
Ik ga met veel plezier naar mevrouw Alkema. Hou van haar open, vriendelijke en eerlijke benadering. Samen met haar team. En last but not least: hou ik van haar deskundigheid en
De mogelijkheid om online een afspraak te maken is mooi maar als je onregelmatige diensen hebt kan je geen bepaalde dag opgeven omdat dat elke week veranderd. Beter zou zijn de mogelijkheden tonen en dan kan je een keuze maken of dat uitkomt met het rooster.
Het was een prima bezoek, aardige mensen en een top- tandarts X
geen
Slechte communicatie Inval tandarts zonder overleg . Niet volgens hygiëne regels werken . Gevoel dat je als een beest wordt behandeld in de stoel
Prima ervaring, precies wat je mag verwachten.
Weer een goede behandeling/verzorging bij mijn tandarts als vanouds!
UItstekend.
Erg vriendelijke dame
Heb nieuwe tandarts na ver roeden Vulling vervangen ivm gaatje eronder die vulling was er vlot uit gerepareerd die lag er na vier dagen gedeeltelijk ook uit zal binnenkort weer bellen voor afspraak ik vind het niet fijn dat het niet in één keer vulling blijft zitten
Kwam er bij de tandartspraktijk opeens achter, dat we een nieuwe tandarts hebben en ons vertrouwde tandarts was gestopt. Ik moest weken met kiespijn lopen, voordat ik in de tandartsstoel zat. Liep tegen een volkomen nieuwe werkwijze aan. Maar ben tevreden de deur uit gegaan. Tijden veranderen nu eenmaal.
Erg onprofessioneel
Het team probeert je vraag altijd adequaat te beantwoorden.
Geen info gekregen dat mijn tandarts met pensioen is gegaan Ineens moet er van alles gebeuren Nieuwe tandarts die nauwelijks nederlands kan dus moeilijk te volgen in gesprek Voelde mij voor blok gezet op een heel vervelende manier Ben erg ontevreden
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure