Heel heel slecht,, niet normaal slechte behandeling, volgens mij weten hun niet wat zij aan het doen zijn!!
Praktijk is top met Arda (tandarts) en Renske (mondhygiënist) Enige wat slecht is, kan tandarts niets aandoen, is Facturatie via andersnota. Echt schandalig is dat bedrijf..
Er wordt van alles gevonden, een vulling is losgewrikt! Behandeling op korte termijn is niet mogelijk, maar moet wel gebeuren. Er lopen veel mensen rond die niks lijken te doen. De benadering en sfeer is een stuk onpersoonlijker. Het is een krappe voldoende.
Altijd prima.. ook in nood gevallen.. even mijn best doen,, dan lukt het wel... Wel erg prijzig alles.. en denk wel eens krijg je ook garantie op behandeling..?? Het is beter niet te komen maar je word ouder,.. Altijd vriendelijk ,.. maar nu steeds groter bedrijf.. Eerder nog wat familie gevoel nam ik nog gebak mee als ik het "" overleefde "" Veel succes allemaal..
Het contact is goed, de bejegening vriendelijk en voor de behandeling wordt goed de tijd genomen, geen haast. Er wordt goed rekening gehouden met de patient . De uitleg is goed. Er wordt niet geexperimenteerd of een behandeling gedaan die buiten de grenzen van de tandarts ligt. Dan wordt verwezen naar andere specialisten.
Probleem met inlay. Kon zelfde dag nog komen en keurig geholpen. Wel een beetje lang in de wachtkamer gezeten,
werd prima geholpen aardige en kundige tandarts en assistente,s .
Vervolg van een zenuwbehandeling is de constatering dat een en ander alsnog opnieuw uitgevoerd moet worden, het gaat allemaal wat stuntelig komt wss dat alles nieuw maar op een gegeven moment lig je daar niet fijn meer.
Hele lieve, deskundige tandarts, die voorzichtig en zorgvuldig haar werk deed
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure