Alles is perfect verlopen

mooie bussen, chauffeur op tijd. Aangename reis naar en van de luchthaven.

Prettige chauffeurs en snelle tocht van en naar Ootmarsum en Denekamp .

Prima verlopen!

Alles in orde, alleen de rekening kwam ça 8 weken later pas..

supertocht

Goed georganseerde tocht. Jammer dat historisch museum voor verbouwing gesloten was. Konden nog wel stukje bekijken. Meer vrije tijd in Ommen wat voor sommigen erg prettig was. Voor de slecht ter been zijnde deelnemers wat minder. Goed diner. Knap om voor drie bussen met eters nog zo'n efficincy aan te houden.

De chauffeur kon iets extra brengen omdat hij de omgeving kende.

Onze chauffeur had op de locatie gewerkt en gaf een kleine toer over het terrein waar we waren.

Mijner ervaring zeer goed

Beter kan het niet super op tijd de buurt was te vrede en gezellig met de bus brookhuis bedankt

Kelvinstraat 1 b

7575 AS Oldenzaal

088 46 070 50

Over Brookhuis Busreizen

Brookhuis Busreizen is gespecialiseerd in busverhuur: van bedrijfsuitjes en schoolreisjes tot meerdaagse busreizen