Fijne software!

Handig om mijn reviews op de site te krijgen

• Respect voor uw wensen

Het is simpel voor mensen om een review achter te laten

Via uitvaartscore is het voor nabestaanden simpel om een review achter te laten, hierdoor word ik ontzorgd en dit scheelt me tijd. De software ziet er netjes uit en deze draagt zeker bij aan mijn vindbaarheid. Het bedrijf achter de software ervaar ik als niet heel betrokken. Zo ben ik al ruim een jaar in afwachting van zichtbaarheid van sterren op google en wanneer je aangeschreven wordt, gebruiken ze de verkeerde bedrijfsnaam. Toen ik vorig jaar een prijs won omdat ik onder de gebruikers de hoogste eindscore had werd alles wat hierbij hoorde per post verstuurd, dit vond ik een deceptie.

• Respect voor uw wensen

Heel fijn om Uitvaartscore op mijn website te hebben!

Ik voel het als een grote steun om Uitvaartscore als medewerker in mijn bedrijf te weten. Ik heb er veel voeding uitgehaald en dat is fijn voor de motivering van toch een zwaar beroep wat je uitvoert. Eenvoudig een appje sturen na verloop van tijd naar de klant en je hebt de reactie op je site staan. Heel gebruiksvriendelijk en een mooi mooi design.

• Respect voor uw wensen

Een betrouwbaar en transparant bedrijf

Ik wil graag zaken doen met mensen die ik vertrouw en die transparant zijn in hun doen en laten. Dat vind ik bij uitvaartscore. Ik werk al vele jaren samen met hun en ondanks dat dit bedrijf de laatste jaren veel groter is geworden is het contact nog hetzelfde. Dat is toch best uniek!

• Respect voor uw wensen

Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig voor klanten

Het is gemakkelijk om klanten uit te nodigen voor een review. Voor hen dan weer laagdrempelig om het in te vullen. Prima systeem.

• Begeleiding
  • Respect voor uw wensen N.v.t.

Heldere communicatie, doet wat het moet doen; wie zoekt krijgt een goed beeld

Fijne tool die nabestaanden makkelijk kunnen gebruiken. Problemen waar ik tegenaan liep zijn altijd snel opgelost en word altijd fijn geholpen. Ik denk dat de zoekende klant een goed/beter beeld krijgt van wat een bedrijf te bieden heeft. Erg blij met deze tool.

geweldige tool en service

Wij zijn een tevreden klant van Uitvaartscore. Vanaf begin goed en leuk contact met Albert. Heb je een vraag dan heeft hij een oplossing. Aan te bevelen voor iedereen binnen de uitvaartbranche.

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht