Attent en goede service

Attent en goede service, snel en goed geholpen

Zeer fijne professionele partij

Ben na veel zoeken uitgekomen op 4 fietsen als optie. 3 van de 4 konden voor mij klaar gezet worden. Roy de vestigingmanager in Bilthoven is persoonlijk fietsen gaan halen om dit voor mij te regelen. Vervolgens heb ik ter plaatse uitgebreid advies gekregen kon ik uitgebreid proef fietsen en heb ik uiteindelijk naar tevredenheid mijn keus gemaakt en een fiets gekocht. Daarbij kreeg ik ook nog korting op een aantal zaken. De fiets was ondanks enkele zaken die besteld moesten worden om deze helemaal naar wens te krijgen, binnen een week klaar. Bij aflevering werd alle tijd genomen voor uitleg. Kortom zeer tevreden.

Alles volgens afspraak

Nieuw bestelde fiets keurig op tijd geleverd en met alle zorg afgeleverd. Vooral de detail afstelling van dempers, remmen en juiste kabellengtes maken het af! Goede specialisten !

Team met uitmuntende kennis en service

De mannen van team Bilthoven hebben het hoogste niveau van de hele regio op alle vlakken van MTB, Gravel, Race, TT tot zelfs Baanfietsen. Ik ben heel tevreden over het onderhoud van mijn fietsen, advies en snelle service voor of na een wedstrijd. Heel fijn. Keep up the good work mannen!

Kost wat maar dan heb je ook wat

Onderhoud goed uitgevoerd. Echter was de ketting niet vervangen (wel gevraagd) en de rechter remdruk blijft laag ondanks ontluchten en bijvullen van olie.

Zeer deskundig geholpen door Roy!

Dit jaar 2 nieuwe fietsen gekocht in Bilthoven en top geholpen. Deze winkel en medewerkers stralen een en al professionaliteit uit.

Koperwieklaan 1 C

3722 CA Bilthoven