Een partij die meedenkt

Sinds een aantal jaar zeer tevreden klant. Michael denkt met me mee om steeds de scherpste deals te vinden. Een snelle en correcte opvolging van afspraken waardoor ik me zakelijk kan bezig houden met m’n eigen business en Michael de rest regelt m.b.t. verduurzamen en energie. Kortom, zeer tevreden klant!

Fijne communicatie en goed geregeld!

Voor ons bedrijf zitten we met het probleem dat we onze pieken niet kunnen opvangen omdat de aansluiting te klein is, helaas kan verzwaren pas in 2029... VerduurzaamNu heeft een mooie scan gemaakt van de situatie en ons voorzien van een batterij die past bij de situatie om ons bedrijf up and running te houden. Nu kost het afnemen van het net geen geld meer! Erg blij met de gang van zaken.

Uitstekend!

De installateurs waren helaas later dan gepland maar ze hebben het super netjes opgeleverd!

Mijn ervaring met verduurzaamnu is uitstekend.

Alles werd voorafgaand aan het project duidelijk uitgelegd, waardoor wij wisten wat we konden verwachten. Ik raad verduurzaamnu nu zeer zeker aan!

De installatie is professioneel uitgevoerd en werkt perfect.

Zeer tevreden over de installatie. Alles werkt naar behoren. Top!!

Goede communucatie!

Goede communicatie tijdens het hele proces

Top installateurs

Topservice en een enthousiast team!

Erg tevreden met de service van VerduurzaamNu! De uitleg over de zonnepanelen was duidelijk en uitgebreid, waardoor ik met een gerust gevoel een keuze kon maken. De installatie verliep soepel en professioneel. Alles werkt zoals het hoort en ik ben benieuwd naar de eerste resultaten op mijn energierekening!

super vlot zonder enige problemen!

Ik ben supertevreden over mijn nieuwe thuisbatterij! De service was top, het team gaf geweldig advies. De installatie ging ook supervlot zonder enige problemen. Ik zie ook meteen goeie resultaten op het energieverbruik in huis. En ik bespaar hierdoor veel op energiekosten. Erg bedankt!

Energie

In het begin was de levertijd wat langer omdat ze het druk hadden. Maar toen de installatiedatum gepland was werd alles heel snel geregeld. Heren hebben ook onze verzwaring geregeld en vergoed. Top!

De installatie van onze nieuwe batterij is zeer zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Alles werd netjes afgewerkt en er werd duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. Daarnaast zijn we gedurende het hele proces – van offerte tot nazorg – uitstekend ondersteund. Bij vragen kregen we snel en helder antwoord, wat ons veel vertrouwen gaf. Kortom, we zijn erg tevreden over zowel de installatie als de service!

Fantastische en uitstekend!

Tot nu toe perfect! Service was uitstekend en alles verliep soepel. Eindelijk een bedrijf die realistische prijzen aanbied en het snel monteert!

Ik ben blij dat we er samen snel uit zijn gekomen. Van offerte tot plaatsing! Het bedrijf is ook goed benaderbaar!

Super!

Verduurzaam Nu combineert kennis, service en snelheid op topniveau. Heldere communicatie, vakkundige uitvoering en echt meedenken in duurzame oplossingen. Aanrader voor wie duurzaam wil investeren zonder gedoe.

Topbedrijf!

Heel erg blij met de enorm goede hulp en service van dit bedrijf en dan met name met Raman! Nadat het bedrijf waar wij zonnepanelen hadden besteld van de aardbodem verdwenen leek te zijn, maar wij al wel (via het warmtefonds) aan betaald hadden heeft deze man het voor ons binnen aanzienlijke tijd en geheel kosteloos opgelost. Zelfs buiten kantooruren mochten wij bellen en appen, dat gaf veel rust. Dus nogmaals, Raman van verduurzaamnu duizend maal dank, wij kunnen jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen, want mensen en bedrijven die voor de klanten net dat stapje extra willen zetten en daadwerkelijk problemen oplossen zijn tegenwoordig jammer genoeg zeer zeldzaam!

Erg vakkundig geïnstalleerd en erg vriendelijk

De monteurs hebben veel kennis over hetgeen wat ze installeren en hebben alles volledig uitgelegd!

zeker een aanrader

top geinstalleerd snelle afhandeling en monteurs gingen veilig te werk. Zonnepanelen liggen er mooi bij!

Zonnepanelen

Na veel onderzoek gedaan te hebben, heb ik zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen door verduurzaamnu. Top service en snelle levering. Liggen er mooi bij!

Top ervaring!!

Na een geweldige ervaring met dit bedrijf bij de installatie van onze zonnepanelen, wisten we meteen dat we ook voor andere duurzame oplossingen bij hen wilden aankloppen. De zonnepanelen waren destijds perfect geplaatst: snel, professioneel en ontzettend netjes afgewerkt. Dat gaf ons het vertrouwen om verder te gaan met een thuisbatterij en een laadpaal. Ook deze keer hebben Brian en Justin ons niet teleurgesteld. Alles werd weer keurig geregeld, van het adviesgesprek tot de installatie. De monteurs werken snel, efficiënt en laten alles netjes achter. Wat ik vooral waardeer, is hoe ze echt meedenken en alles duidelijk uitleggen. Ik heb nu een compleet systeem dat naadloos samenwerkt: de zonnepanelen laden de thuisbatterij op, en onze auto kan nu opgeladen worden met duurzame energie. Dankzij dit bedrijf zijn we een grote stap dichter bij een energieonafhankelijk huishouden. Ik kan hen van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf dat duurzame oplossingen levert. Een echte topper!

Betrouwbare Service en Netjes Geïnstalleerd!

Ik ben zeer tevreden over de service van Verduurzaam Nu. Het hele proces, van het eerste contact tot de installatie, was vlot en professioneel. De installatie werd keurig en netjes uitgevoerd, en het team was betrouwbaar en vriendelijk. Ik kan VerduurzaamNu zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en goed geïnstalleerde verduurzaming van hun woning!

Top service en fijne installateurs

De service was top, van het eerste contact tot de afronding van de installatie. De installateurs waren niet alleen professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Ze namen de tijd om alles goed te installeren en lieten geen rommel achter. Ik ben erg tevreden met het resultaat

Heel blij mee!

Ik was opzoek naar een thuisbatterij en toen kwam ik via Facebook bij VerduurzaamNu terecht. Ik ben top geholpen en had een vast aanspreekpunt die me overal doorheen loodste. De schouwer Giovanny was heel aardig en nam de tijd voor me. De installatie verliep ook heel vlot.

Top bedrijf!!

Na een zeer positief gesprek met Dennis de Nijs van Verduurzaam Nu over hun thuisbatterij besloten wij in zee te gaan en is deze inmiddels geïnstalleerd. Het proces verliep soepel en deskundig en wij zijn zee tevreden over het team van Verduurzaam Nu Wij raden Verduurzaam Nu en Dennis de Nijs zeker aan.

Persoonlijk contact

Het persoonlijke contact met Roza heeft er aan bijgedragen dat we voor de thuisbatterij zijn gegaan. In deze tijd zie je door de bomen het bos niet meer maar ze wist overal een antwoord op te geven, waardoor we de juiste keuze hebben kunnen maken. In het begin waren er problemen rondom het regelen van bepaalde zaken maar daar het geduld en persoonlijke hulp van Roza heeft ze ons er doorheen geloodst. We bevelen zeker dit bedrijf aan, zeker ook omdat ze een snelle service hebben.

Goede service en begeleiding!!

Vriendelijk en kundig personeel die voor goede adviezen en begeleiding zorgt.

Zekeringstraat 48

1014 BT Amsterdam

Over Verduurzaamnu

VerduurzaamNu is een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op duurzame energietechnologieën en energiebesparende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen, efficiënte warmtepompen, slimme laadpalen en geavanceerde isolatieoplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden wij enkel top-tier producten die voldoen aan de hoogste normen in de markt. Ons doel is om uw energieverbruik te optimaliseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat u kunt genieten van zowel lagere energiekosten als een duurzame toekomst.