Goede begeleiding bij het gehele proces

De hulp vanuit de contactpersoon binnen VerduurzaamNu en de installateur zijn kundig en goed! Alle vragen weten zij direct een passend antwoord op. Zeker een aanrader.

super bedrijf

we zijn heel goed benaderd door Patrick Lagarde en de mannen van de instalatie zijn echt vakkundig ze hebben onze oude meterkast vervangen echt heel netjes na een probleempje super snel en netjes opgelost het zijn echte vakmensen echt een aanrader

Helder en eerlijk verhaal.

Telefonisch benaderd door VerduurzaamNu, snelle reactie en offerte, eerlijk verhaal, goed meegedacht. Gesproken met Kaoutar en later met Raman. Beide zeer vriendelijk en professioneel te werk gegaan. Wij hebben een batterij aangeschaft, uitvoering verliep verder helemaal prima. Kortom aanrader.

Aanrader!

Ik werd telefonisch benaderd voor een collectieve verduurzaam project. We waren hier al mee bezig, dus ik had wel interesse om te luisteren. Tijdens het gesprek heb ik een mooi voorstel gekregen voor zonnepanelen, thuisbatterij en een warmtepomp. Na overleg heb ik besloten om in zee te gaan. Ik werd keurig geholpen met de verduurzaam lening door Imani van de klantenservice. Het proces verliep zeer soepel en aangenaam. Inmiddels is alles geïnstalleerd en ben ik zeer tevreden. Eindelijk een bedrijf die flexibel is en altijd te bereiken!

He-le-maal top! Betrouwbaar en goed geregeld!

Al enige tijd was ik me aan het verdiepen in de mogelijkheden voor zonnepanelen en tijdje terug werd ik benaderd door Raman. Op voorhand ben ik wantrouwend tegenover alles met energie partijen maar niets is minder waar; heldere uitleg, verstand van zaken en komen afspraken na, dus 1000% aanrader! Tijdens de installatie ging welliswaar niet alles in 1 keer goed (niet gelijk de juiste onderdelen van de batterij) maar ook daarover duidelijke communicatie en alles netjes opgelost door Andy van A.R. Infratechniek, dus jullie allemaal bedankt voor de goede organisatie en voor iedereen dikke aanrader!

Mooi aanbod!

Goedemiddag, Ik heb vorige week een aanbod ontvangen van jongeman genaamd Thomas en ik had van hem begrepen dat de nieuwe salderingsregeling komt te vervallen, waardoor ik met mijn 15 panelen per jaar ruim 1500 euro meer moet betalen! In eerste instantie kreeg ik daar een benauwd gevoel van maar toen hij uitlegde dat hun thuisbatterij ons helemaal zelfvoorzienend zou maken en ons per jaar ruim 2000 euro zou gaan besparen ging ik gelijk met hem in zee. Het is nog even afwachten tot de installatie gaat plaatsvinden maar zoals onze berekening aangaf klopte alles wat hij zei. Kortom, voor zover een topervaring met Verduurzaamnu. Groeten, Gerard van der Kamp

Zonnepanelen en batterij

Groot aantal zonnepanelen en een batterij bij deze partij gekocht en keurige klantgerichte service en installatie.

Verrassend goed geholpen met de aanschaf ….

De aanschaf van 9 zonnepanelen met thuisbatterij... ben ik zeer positief mee verrast hoe snel en soepel alles is verlopen. Ondanks een kleine misverstand met de planning ben ik erg goed geholpen, en ook dit werd heel netjes opgelost door Raman. Met vragen achteraf ben ik goed geholpen en ben erg blij dat ze dit alles voor mij geregeld hebben.

Soepel en vriendelijk proces

Telefonisch de verkoop gedaan waarbij ik zeer vriendelijk en ongedwongen werd geholpen. De uitvoering ging ook allemaal soepel. Na installatie had ik nog wat vraagjes en ben toen door de klantenservice wederom vriendelijk geholpen.

Super goed geholpen

2 maanden geleden heb ik een 21kw thuisbatterij en 9 zonnepanelen laten plaatsen door de heren van verduurzaamnu. Ik ben er super blij mee. Ik kan elke dag de winst bijhouden die ik verdien en bezuinig flink op de kosten.

Goed geholpen door Patrick Lagarde

Vandaag goed geholpen door een adviseur van VerduurzaamNU. Ik ben zeer positief verrast met hoe snel en soepel alles is verlopen. Ik ben echt blij dat ik mijn geld niet meer weggooi! Super service!

Uitstekende service!

Goed en efficiënt geholpen! Blij met het resultaat.

Superservice

Wat een super service, ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Zeer vriendelijk en professioneel. Dankjullie voor alles toppers, nogmaals dikke aanrader.

super fijn!

Verduurzaam nu, laat zien hoe duurzaam ondernemen écht verschil maakt. Met innovatieve oplossingen, een duidelijke visie op milieuvriendelijkheid en transparante processen zetten zij een nieuwe standaard. Hun toewijding aan zowel kwaliteit als duurzaamheid maakt hen een inspiratiebron voor andere bedrijven. Echt een voorbeeld van verantwoord ondernemen!

Goede service en uitstekende producten!

Ik ben super vriendelijk geholpen. Super blij met de producten, door Verduurzaamnu ben ik helemaal zelfvoorzienend én goedkoper uit!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik werd goed en duidelijk geïnformeerd via de telefoon door de werknemers wat de positieve punten waren van het verduurzamen van mijn huis. De installatie ging soepel en hebben ze mij in begeleid. Ik merk dat ik goedkoper uitkom en wat via de telefoon werd gezegd klopte. Al met al een juiste keuze

Echt een top service.

Al mijn vragen werden snel & duidelijk beantwoord.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super ervaring, vakmanschap en goede communicatie

Ik heb 12 zonnepanelen laten zetten en een laadpaal. Super fijne communicatie en informatie op voorhand. Er kwamen twee vriendelijke mannen de panelen en paal zetten die echt vakmanschap uitstraalden. Na afloop van het zetten, kon ik ze ook nog goed bereiken voor vragen. Heel fijn! Zeker een aanrader voor het zetten van verduurzaming in jouw huis!

Alles netjes

Zonnepanelen via dit bedrijf laten plaatsen. Alles werd netjes afgehandeld, ik ben echt helemaal tevreden met het eindresultaat en de service/klantvriendelijkheid, werkelijk top! Ze waren helaas wel ca. 45 min later dan gepland, daarom net geen volle 5 sterren. Ik raad ze echter zeker wel aan!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele vriendelijke monteurs top service geleverd.

Bedankt voor jullie goede service. Wij gaan genieten van onze zonnepanelen.

Geweldig!

Ik had Verduurzaamnu ingeschakeld om mijn zonnepanelen te installeren. Ben zeer tevreden over het resultaat. Waren zeker leuke en spontane gasten echt een aanrader. Extra complimenten naar het installatieteam

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service en vriendelijke mensen!

Top service en vriendelijke mensen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed advies met uitstekende service ontvangen!

Zeer goed advies met uitstekende service ontvangen! Vakmannen die zeer betrouwbaar overkomen.

Top werk

Goede team, werkt goed samen en communicatie is goed. Uitstekend mannen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Meest smaakvolle eten, beste service en hele leuke sfeer!

Geweldig!! Must go!!

Zekeringstraat 48

1014 BT Amsterdam

Over Verduurzaamnu

VerduurzaamNu is een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op duurzame energietechnologieën en energiebesparende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen, efficiënte warmtepompen, slimme laadpalen en geavanceerde isolatieoplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden wij enkel top-tier producten die voldoen aan de hoogste normen in de markt. Ons doel is om uw energieverbruik te optimaliseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat u kunt genieten van zowel lagere energiekosten als een duurzame toekomst.