Ze maken afspraken waar zij zich aan houden. Van den Berg is ook flexibel waar het kan. Verhuizers werken netjes, rustig en voorzichtig. Helemaal top. Daarom schakel ik ze al jaren in, telkens als ik verhuis.
Een lange verhuisdag naar een zorgvilla Aldaar waren enige hobbels te nemen zoals transport via een lift, een tocht dwars door de villa en tot slot nog een flinke trap.
Heel vriendelijke mensen en goede service
Dachten mee met de situatie en uitruimen, opslag en terugbrengen gingen netjes en verhuizers erg vriendelijk
Na 5 jaar weer verhuisd, toen gebruik gemaakt van v.d. Berg, nu weer. Met een balkonlift naar 5 hoog de inventaris laten ophalen. Professioneel en vlot door vd Berg uitgevoerd. Geen negatieve bevindingen. Nu opslag voor anderhalve maand, dan bezorgen ze het weer op ons nieuwe adres.
Verhuizing goed verlopen zoals verwacht op basis van eerdere ervaringen. Persoonlijke aandacht erg belangrijk en het verhuisteam werkte echt als een goed team samen.
Ondanks de korte tijd die beschikbaar was , heeft de verhuizer tijd vrijgemaakt voor uitvoering van de opdracht.
Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers, deskundig. Verhuizing ging uitstekend, met zorg uitgevoerd.
Ik had nog niet eerder met een verhuisbedrijf gewerkt. Maar nu zou ik nooit meer zonder verhuizers verhuizen! Ze zijn goed in wat ze doen, vriendelijk, denken mee en ontzorgen! Fijne mannen, die binnen korte tijd alles gedaan hadden. Eerlijk is eerlijk; verhuizen kost geld. Maar het was elke euro waard. Gestart om 7.30u en om 12.30u was de verhuizing achter de rug en reed de lege vrachtwagen de straat uit. Wat een luxe.
Vanaf het eerste telefoontje tot en met de verhuizing. Chapeau!!! Echt bijzonder goed ontzorgd en flexibel, dankbaar!
Vriendelijk, met zorg, geïnteresseerd, zorgvuldig, volledig en uiterst vakbekwaam zo zou ik de twee mannen beschrijven die gezorgd hebben dat mijn verhuizing vlekkeloos is verlooen. Alle zorg is uit handen genomen en door de rust die ze uitstraalden blijf je zelf ook kalm. Het was al met al een fijne dag. Bedankt!
Er wordt zorgvuldig gewerkt, af en toe een vraag of het naar wens verloopt en binnen geschatte tijd is verhuizing klaar.
Friendly and professional staff before and during moving, you made the moving so smooth and stress free.
Alles in een hoog tempo verhuisd met voorzichtigheid voor onze spullen. Goed overleg rekening houdend met onze wensen. Zeer goede verhuizers. Prijs/kwaliteit zonder meer een aanrader!
Vriendelijke mensen, perfecte service en goede prijs/ kwaliteit. Van harte aanbevolen!
Pietjes precies en aan een half woord genoeg. De klus wordt geheel conform opdracht uitgevoerd, waarbij de mannen - ja, altijd mannen - met vrouwelijke zorg te werk gaan. Pauzes nemen ze waarschijnlijk stiekem want wij zagen ze niet. De deskundigheid is top, de meest lastige kasten zijn uit elkaar gehaald en weer opgebouwd. Prijs/kwaliteit uitstekend. Kortom: absolute aanrader
Netjes, deskundig en vriendelijk en snel
Prettige verhuizers, die alles netjes vroegen en hard werkten! Om half 2 was alles uitgepakt! Klasse. Jammer dat er een scherf van het tafelblad af was.
Onlangs zijn wij met H.J. van den Berg Verhuizingen verhuisd. Een groot team was er vroeg op de ochtend en binnen 1,5 uur zat alles in de auto. Goed alles in dozen doen helpt overigens bij de snelheid. Het uitpakken ging netjes en er waren geen beschadigingen door de verhuizing. Prettige gasten. Een mooie mix van jong en ervaring.
Voor onze nogal complexe verhuizing, in 4 fases en verspreid over 1,5 jaar, konden we uitstekend terecht bij fa. vd Berg. Niets was te moeilijk, alles bespreekbaar en uiteindelijk werden alle afspraken helemaal volgens plan en supercorrect nagekomen. Heel vriendelijke en behulpzame mensen die er duidelijk plezier in hebben om het goed te doen! En er is heel zorgvuldig meg onze spullen omgegaan. Als we nog nog gaan verhuizen: alleen met fa vd Berg!!
We gingen van een appartement naar een woonhuis. Uiteindelijk als je al die dozen ziet, hadden we meer dan gedacht. De verhuizers hebben hun werk perfect en professioneel verricht. Ik ben zo blij dat we dit uitbesteed hebben; voor ons was het teveel geweest, te zwaar en we missen de handigheid. In aanloop naar de verhuizing hadden we nog enkele vragen, waarna we van en via hun kantoor goede adviezen kregen. 4 man met een vrachtauto, lift, dozen en alle beschermingsmaterialen een dag lang aan het werk. Natuurlijk kost dat wat, maar het was het absoluut waard.
Prima ervaring ondanks alle stress vakkundige mensen en meedenken .
Ben heel tevreden met het bezoek voor de offerte. De mogelijkheden, die er zijn i.v.m. de opslag van de goederen.
Zeer gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Een enthousiaste, gemotiveerde groep. Geen 8 tot 5 mentaliteit
De verhuizing vanuit De Bever verliep redelijk chaotisch. Waarschijnlijk hadden de verhuizers moeite met vooral de hoogste kasten en de hoogste planken. Na afloop hebben wijzelf nog 4 verhuisdozen "spullen" ingepakt. Na het uitpakken menen wij ook een aantal dingen te missen.
Cobolweg 15
3821 BJ Amersfoort