Prettig en duidelijk proces

Goede ervaring met deze jongens, in contact gekomen via een goede vriend van ons met FlorisDaken. Tijdens het eerste gesprek zijn al onze vragen beantwoord en is er een offerte op afstand opgesteld. Tijdens de technische schouw zijn nog een aantal andere gebreken van het dak naar voren gekomen (verotte boeidelen), deze zijn ook vervangen. Goede prijs, goede kwaliteit, fijne communicatie en een overzichtelijk proces. Dank mannen van FlorisDaken en Mankracht Dakdekkers Dikke aanrader!

Vakmannen

De jongens van FlorisDaken en Mankracht Dakdekkers waren niet de goedkoopste maar wij hadden een fijn gevoel bij het geheel. Duidelijke offerte, goed advies en prettige communicatie. Super blij met ons nieuwe dak.

Perfecte communicatie

Eerlijk gezegd hebben wij dit zelden meegemaakt. Floris en Gabriël zijn vanaf begin tot eind ontzettend goed betrokken geweest bij het proces, duidelijk advies en waarom de keuze voor bepaalde producten gemaakt is. Wij hebben het dak van ons kantoorpand volledig gerenoveerd, isolatie, nieuwe dakbedekking en een groendak om bij te dragen aan de biodiversiteit. Super mannen, dankjewel voor de fijne samenwerking!!

Big project, successfully delivered despite a couple of hiccups

5-sterren review voor Floris – dakrenovatieproject met vier buren Floris heeft uitstekend werk geleverd bij het coördineren en uitvoeren van een complex dakrenovatieproject voor een groep van vier huishoudens verdeeld over drie aangrenzende woningen. Het project omvatte het vervangen van drie platte daken. Floris nam de tijd om met elke buur afzonderlijk in gesprek te gaan, hun zorgen te bespreken en een individuele offerte en advies op maat te geven. Dit zorgde voor een soepel en gezamenlijk proces voor alle betrokkenen. Voor ons eigen huis (een herenhuis uit 1900) hebben we uitvoerig met Floris gesproken over de beste manier om het platte dak te isoleren, met gezamenlijke aandacht voor de milieuwinst en langdurige effectiviteit. Hij verwijderde ook een ongebruikte schoorsteen en plaatste een nieuw dakraam. De uitvoering was zeer degelijk – er is gewerkt met hoogwaardige materialen en het eindresultaat voelt robuust en goed geïsoleerd aan. Hoewel er enkele kleine problemen waren met de plaatsing van het dakraam, heeft Floris deze zorgvuldig aangepakt en alles netjes opgelost. Alle buren zijn tevreden met het eindresultaat. Het project had een korte vertraging van ongeveer een week, voornamelijk door weersomstandigheden en beschikbaarheid van arbeid, maar de communicatie was helder en de verwachtingen werden goed gemanaged. Zeer aanbevolen.

Snel, duidelijk, prettig contact en een goede prijs

Prettige en duidelijke communicatie met Floris ervaren, goed bereikbaar ook! Zie je niet altijd. Al met al zou ik ze weer in schakelen als nodig.

Fijn contact

Wij hebben ons dak volledig laten renoveren door FlorisDaken. Vanaf het eerste moment een prettig contact en een duidelijk advies gekregen. Meerdere partijen gesproken en ook een rapport laten maken door Vebidak, advies van FlorisDaken hebben wij uit laten voeren. PIR isolatie inclusief nieuw bitumen en een mooie zinken dakrand afwerking als resultaat. Leuke extra: witte dakbedekking geplaatst om onze zonnepanelen beter te laten werken en te zorgen voor een stabielere temperatuur op het dak. Zeker een aanrader!

Professioneel

Vanaf het eerste moment erg goed contact gehad met Floris. Wij hadden met een aantal vraagstukken over ons dak en wat hier allemaal mogelijk is, hierin zijn wij goed begeleid. We hebben een 0 meting van het dak laten maken, constructieberekening en gekeken wat hier allemaal mogelijk is. Hieruit kwam naar voren dat het gehele dak weinig meer aankan en dus volledig gesloopt en opnieuw opgebouwd moest worden. Uitvoer samen met de jongens van Mankracht Dakdekkers verliep soepel en we werden meegenomen in het hele proces. Leuk om te zien dat mensen echt passie hebben en bewuste en verantwoorde keuzes maken in de materialen. Wij hebben het dak laten isoleren met 80 mm PIR isolatie, witte bitumen dakbedekking en zijn nu klaar voor de zonnepanelen. Zeer warm aanbevolen!

Eerlijk advies

Net een nieuwe woning gekocht in Den Haag en hier zijn we een VVE aan het oprichten. Lastige situatie en een lekkend dak, Floris en Gabriël hebben pro actief meegedacht in het geheel. Lekkage snel opgelost en een paar maanden later is het hele dak geïsoleerd en nieuw bitumen. De jongens van Mankracht Dakdekkers en FlorisDaken hebben ons echt ontzorgd. Daarbij was de prijs ook nog eens concurrerend. Zeker een aanrader!!

Kwaliteit staat voorop

Afgelopen week hebben de jongens van FlorisDaken en Mankracht ons dak volledig gerenoveerd. Verwijderen van de oude bitumen inclusief isolatie en grind. Het geheel is opnieuw opgebouwd met nieuwe isolatie en twee laags bitumen. Naderhand zijn wij op het dak geweest met Floris om het geheel op te leveren, leuk om ook nog een duidelijke uitleg van het proces en werkwijze te krijgen!

Prettige communicatie

Fijne communicatie in het hele traject en uiteindelijk liep de uitvoer ook soepel met FlorisDaken en Mankracht dakdekkers ondanks het slechte weer. Aanrader!

Frederic

Goed geholpen door de mannen van Floris & Mankracht, ons dak kan er weer jaren tegenaan. Bedankt!

Goede communicatie

Fijne manier van communiceren, lijntjes waren kort en we zijn ook zeer te spreken over de uitvoering van het geheel. Wij zijn klaar voor de koude dagen die komen met een goed geïsoleerd dak.

Top service!

Wij zijn heel erg tevreden met de mannen van Floris Daken.

Floris Daken heeft voor ons een dak gemaakt en het resultaat is werkelijk prachtig! De mannen waren ontzettend vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Het hele proces verliep soepel en we zijn enorm tevreden met hun vakmanschap. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service!

Kwaliteit staat voorop

Voorzien van een goed advies en mij werd snel duidelijk dat de jongens van FlorisDaken en Mankracht kwaliteit belangrijk vinden. Stapje extra werd gezet tijdens de uitvoer, bedankt!

Zeer vriendelijk en snel geholpen door Floris!

Van begin tot eind goed geholpen, zet net de extra stap die je nodig hebt. Zal hem ieder aanraden;)

Fijne partij

Wij hebben ons dak laten isoleren en renoveren door FlorisDaken. Fijne communicatie vooraf en een zeer goed advies over het geheel. Vervolgens alles goed en volgens afspraak uitgevoerd!

Perfecte uitvoering en goed advies.

Wij hebben meerdere partijen over de vloer gehad tijdens ons proces voor een nieuw dak met isolatie. Verschillende adviezen maar met FlorisDaken en de mannen van Mankracht dakdekkers hadden we het beste gevoel. Niks bleek minder waar en de uitvoering verliep soepel, duidelijke communicatie in het proces. We kwamen wat houtrot tegen dit hebben ze vervangen en verder is het netjes opgeleverd op tijd ondanks slecht weer.

Duidelijke communicatie en goed advies

Het gehele proces verliep soepel, wij waren opzoek naar een betrouwbare partij voor het platte dak en dat is FlorisDaken geworden. Goed advies over het plaatsen van de isolatie en een duidelijke uitleg over de verschillen in aanleg die je kunt kiezen. Kwaliteit staat hoog en het plaatsen van de isolatie inclusief bitumen EN een lichtkoepel voor optimale isolatie verliep goed. Toppers en ja zeker een aanrader!

Good work and communication

Can definitely recommend Floris and his team, communication is great, they are reliable, work fast and efficient and outline transparently what works, what doesn’t, why they do what they do and how they do it. Thank you guys!

Vakmensen en topservice!

Goed geholpen door Floris en zijn team. Een nieuw dak aanleggen ging vlekkeloos, thanks mannen!

Het schuurdak was extreem lastig te bitumineren omdat het prieel gedeeltelijk er overheen is gebouwd met moeilijke bereikbare plekken. Nu deskundig en zonder problemen gedekt.

Een prima ervaring en resultaat

Offerte aanvraag verliep voorspoedig. Contact en nadere uitleg waren uitstekend, waarbij FlorisDaken goed telefonisch bereikbaar was. Na gunning volgde een uitgebreide en nauwkeurige voorbereiding/schouw waar veel ruimte was voor wensen en toelichting. Helaas kwam er een kink in de kabel waarbij de uitvoer even opgeschort werd. Hierover was prima communicatie waarbij het eerlijke verhaal van FlorisDaken door mij zeer gewaardeerd werd. Uiteindelijke uitvoer verliep verder naar wens. Het uitvoerende team werkte zeer zelfstandig en bekwaam. Na afronden van de werkzaamheden werd ik uitgenodigd om het resultaat te bekijken en te bespreken. Ik ben zeer tevreden over de uitvoer en het resultaat.

Prettige samenwerking.

In samenwerking met FlorisDaken een project uitgevoerd bij een van onze klanten. Nadat FlorisDaken vakkundig de bitumen dakbedekking had overlaagd, konden wij de zonnepanelen plaatsen. Communicatie verliep soepel en de werkzaamheden verliepen volgens planning (op twee regenachtige dagen na). Kortom, zeer prettige samenwerking met FlorisDaken.

Gedegen en betrouwbare dakdekkers!

Ik kan niet genoeg positieve woorden vinden om FlorisDaken te beschrijven. Onlangs hebben ze bij mij het dak volledig vernieuwd, en het hele proces verliep vlekkeloos van begin tot eind. Vanaf het eerste contact tot de afronding van het project straalde het team professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Wat me vooral opviel, was de zorgvuldigheid en precisie waarmee ze te werk gingen. Het team van FlorisDaken is duidelijk zeer ervaren en heeft een scherp oog voor detail. Ze namen de tijd om mijn wensen door te nemen en gaven duidelijke uitleg over de mogelijkheden en het werkproces. Hierdoor voelde ik me goed geïnformeerd en gerustgesteld. Tijdens het werk werd alles netjes uitgevoerd, zonder enige overlast. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. Ik raad FlorisDaken dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker die zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert. Floris, veel dank!!!

De Paal 14

1351 JC Almere