Super service floris was erg professioneel en vriendelijk

Vanaf de eerste afspraak die ik met Floris had, had ik gelijk een goed gevoel dat het goed zou komen hij weet waar hij het over heeft en is erg behulpzaam en meedenkend voor een oplossing. ik raad florisdaken zeker aan voor welk probleem je dan ook hebt

Vriendelijk en vakkundig

Prettige ervaring gehad met Floris. Duidelijk advies en heldere afspraken.

Een geweldige positieve ervaring!

Ik heb een oud pand in Tilburg dat wel even een opknapbeurd nodig had. Na een korte uitleg heeft Floris mij snel een duidelijke en transparante offerte voorgesteld om het dak te repareren. Het werk is daarna voor een goede prijs perfekt en snel uitgevoerd. Bedankt Floris. We hebben meer jonge dynamische ondernemers zoals jou nodig. Bedankt, Piet

Uitstekende service

FlorisDaken heeft in juni ons dak vernieuwd. De communicatie verliep soepel en transparant en gemaakte afspraken werden nagekomen. Al met al een aanrader!

Goede service, fijn contact

Vriendelijke service en werd altijd netjes te woord gestaan, duidelijke taal. Al met al een goede ervaring en ik zal Floris Daken zeker aanbevelen!

Prima werk geleverd!

Geheel conform afspraak, snel lekkages hersteld en kwamen met goede suggesties hoe het beste de reparatie te doen. Prettige en vakkundige medewerkers!

De Paal 14

1351 JC Almere