Prettige analyse en bespreking van de mogelijkheden om als volwassene het gebit te corrigeren.
Niets is perfect maar deze orthodontist komt er dichtbij in de buurt. Altijd vriendelijk en goede kundige mensen.....
Vriendelijk , behulpzaam
Luisteren goed naar patiënt en ouders en geven duidelijke uitleg over de behandeling
Spalk vervangen.
Fijne praktijk en professionele aanpak.
Altijd op tijd, altijd vriendelijk, goed ontvangst comité. Schoon en netjes
Fijne kliniek denkt met je mee
Ik ben ongeveer een jaar in behandeling geweest bij Kusters Orthodontie. De sfeer in de praktijk is prettig en ontspannen. De assistentes zijn erg vriendelijk en professioneel. Het maakt niet uit bij welke assistente je aan de beurt bent, het bezoek is altijd prettig. De orthodontist is vriendelijk en precies en heeft, evenals de medewerkers, altijd een vriendelijk woord of een grapje. Ik vind het erg fijn dat er goed wordt afgestemd wat de wensen zijn, dat men het bezoek zo prettig mogelijk maakt en dat je je welkom voelt.
Kundig en vriendelijk personeel
Behandeling goed en optijd door gestuurd naar proclin
Legt alles goed uit
Wij zijn met onze zoon van 12 met rugzakje bij Kusters terecht gekomen en we hebben netjes aangegeven waar de behoefte aan ligt om hem zo relaxt mogelijk in de stoel te hebben en ze hebben dat perfect opgepakt! Ook de begeleiding en uitleg is super. Personeel allemaal even vriendelijk.
Prettige praktijk met adequaat traject. Mogelijk is mijn behandeltraject sneller klaar dan vooraf verwacht. Prettig ;-)
De behandeling gaat naar wens.
Alle 3 de kinderen hier gehad en nog 1 eentje maar altijd zeer goed geholpen en vriendelijke en kundig personeel.
Fijne praktijk.Mooi resultaat.
Naast deskundig vind ik Kusters ook vriendelijk. Daarnaast is het heel fijn dat afspraken op tijd zijn en als als er tussendoor iets is zoals een puntje die prikt kan je snel tussendoor terecht om het op te lossen
Ik ben nu bijna klaar met de aligners. Ik ben zo blij dat dit werkt! Ik heb hele goede uitleg gekregen, stap voor stap zie je wat er gebeurd met je gebit. Alle opties worden netjes besproken en de controles zijn ook altijd op tijd. Ze zijn goed bereikbaar telefonisch en de locatie is ook prima te vinden. Echt allemaal hele aardige vakmensen. Ik zou het echt aanraden om hierheen te gaan. Ook op latere leeftijd kunnen zij nog van alles.
Heb een lastig problemen met factureren bij mijn zorgverzekering nadat zoon 18 jaar geworden is. Pakken het probleem netjes op en doen er alles aan om het op te lossen.
Mijn ervaring is tot nu toe positief. Er wordt goed naar je geluisterd en je kunt snel starten met je behandeling. Het enige verbeterpunt is dat het soms langer duurt om een afspraak te maken omdat ze heel druk zijn dus dan krijg ik het gevoel dat mijn behandelingsperiode langer duurt.
Tot op heden goede behandeling. Je hoeft niet lang op je beurt te wachten.
Goed bereikbaar en meedenkend personeel. Fijne en nette praktijk met kundig personeel.
Ben zeer tevreden over de praktijk
Arnhemseweg 5
6901 DS Zevenaar