Goed geholpen door Rob met een mooie occasion!

Nette auto gekocht met daarbij 1 jaar garantiepakket.

Auto is slecht afgeleverd

Helaas heeft de auto al na 2 maanden een grote beurt nodig. Er kwam ook pas na de mondelinge overeenkomst aan het licht dat er eigenlijk geen juiste onderhoudshistorie bekend was, ondanks dat we daar nog in het verkoopgesprek wel om hebben gevraagd. Je mag toch beter verwachten als je een auto koopt van bijna 28.000 euro.

Top bedrijf met top verkoop adviseur Farhad. Alles duidelijk uitgelegd heeft bij elke vraag een antwoord. Betrouwbare adviseur, hij komt zijn afspraken na, ook nadat de ik de auto heb gekocht. Een aanrader.

Fijn gesprek gehad

Zeer netjes behandeld klantvriendelijk

De service was geweldig.

Prima geholpen. Er werd voldoende tijd voor je genomen.

Ik had voordat ik de auto kocht veel negatieve reacties gelezen over Seldenrijk maar toch besloten er wel 1 te kopen. Ik heb een prima indruk gekregen van Seldenrijk en ben goed behandeld door verkoper Rob. De afspraken zijn allemaal goed nagekomen en dat gaf mij veel vertrouwen. Gisteren de auto opgehaald en stond gepoetst klaar. Zeker geen spijt om bij een garage 110 kilometer van onze woonplaats een auto te kopen en de garantie is ook goed geregeld. Seldenrijk is zeker de moeite waard en ik heb er een mooie, goede en betrouwbare auto gekocht.

Goed zaken doen bij Seldenrijk.

Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en heel veel is mogelijk. Jordy Tichgelaar, bedankt voor de prettige manier van zaken doen.

Erg goed

het gehele bezoek aan de salon verliep in een prettige sfeer, alles was op een hoog niveau

Een heel goed bedrijf

Heel netjes te woord gestaan en goed geholpen een heel mooi bedrijf

Goed, deskundig en meedenkend bedrijf.

Wij zijn ontzettend prettig geholpen bij de aankoop van onze Volkswagen T-Cross. Erg meedenkende verkoper en eerlijk ook bij de inruil van onze auto. Top service!

Positieve ervaring

Recent hier geweest om auto te bekijken, proefrit gemaakt en eerlijk advies ontvangen. Uitstekend geholpen door Jordy Tichelaar. Nu de auto opgehaald en zometeen hopelijk eerste fijne kilometers maken Tevens ook uiterst vriendelijke receptioniste werkzaam!

Fijne en prettige sfeer bij autodealer Selderijk.

Wederom een auto gekocht bij Selderijk. Onze eerste aankoop, Seat Leon, bij Selderijk was zeer goed bevallen en hebben er jaren plezier van gehad. Nu een grotere auto gekocht en hopelijk weer veel fijne kilometers. Medewerkers die daar werken waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Werden fijn geholpen en konden zonder problemen meerdere auto bekijken. Erg tevreden over Seldrijk!

H

H

Geweldig bedrijf, geweldige service, geweldig personeel!

Wij hebben een week geleden contact opgenomen met dit bedrijf om een ​​auto te kopen. Alles verliep prima, we kozen de juiste auto en betaalden een aanbetaling. En na het weekend zouden ze terugkomen om een ​​auto te kopen. Maar op dat moment hadden we wat problemen. Niemand wilde ons helpen, omdat de persoon die met ons de auto had geregeld, een vrije dag had. Roman Zweers redde de hele situatie. Hij hielp ons met alles, legde alles uit, ondanks het feit dat we de taal niet goed spreken, communiceerde hij geduldig met ons via een tolk, was erg beleefd en aardig. Nadat we de auto hadden gekocht, kregen we er een mooi extraatje bij. Ik bedank hem hartelijk. Ik vind dat het bedrijf zulke werknemers moet waarderen. Voor onze volgende auto komen we weer bij hem.

Perfetto

Wat kan ik zeggen over mijn ervaring bij uw dealer? niets negatiefs, uitstekende ontvangst, contact met uw verkoper Jordy, beschikbaar voor al mijn verzoeken om hulp, erg blij u te hebben ontmoet en mijn auto te hebben gekocht, ik raad het zeker aan iedereen aan die van plan is een auto te kopen , tot volgende keer. Gigi

Goede medewerkers

Klantvriendelijk top

Uitstekende service!

Ik heb een personenauto gekocht. Goede ervaring: vanaf de balie tot de verkoper. Informatie op website klopte met de echte auto. Vlotte omzetting van alle papierwerk. Al en al een hele goede ervaring en ik kan het zeker aanbevelen.

Goed ontvangst Prima verkoper

Koop en afhandeling was erg slordig

Aankoop ging al een beetje apart, de jongen die ons hielp deed zijn uiterste best, maar de daadwerkelijke verkoper deed de onderhandeling vanachter zijn bureau en de jongen die ons hielp was een soort van doorgeef luik. Er was afgesproken dat wij de auto smorgens heel vroeg zouden ophalen, omdat de persoon in kwestie die de auto zou overdragen toch altijd vroeg was. Daar aangekomen stond de auto niet eens klaar, omdat men dacht dat we einde dag zouden komen, vervolgens meer dan een uur zitten wachten, omdat de auto nog schoongemaakt moest worden en na de eerste keer schoonmaken waren ze het een en ander vergeten""en de persoon de auto reed, scheurde met de auto die nog koud was!!!, uiteindekijk heeft de overdracht daarna prima plaatsgevonden, maar wij kregen echt het gevoel dat we een pakje boter aan het kopen/ophalen waren, dit was echt geen fijn gevoel wat je normaal behoord te hebben als je een auto koopt

Prima contact met de verkoper, maar matige oplevering van de auto

Bij het starten van de net aangeschafte auto bleek al direct dat olie ververst moest worden en servicebeurt nodig was. Niet lang na het wegrijden ging het bandenspanningslampje branden en vlak daarna he lampje dat ik moest tanken. Persoonlijk zou ik als garagehouder een auto niet zou opleveren. Het contact aan de voorkant met verkoper Jordy was prima, werd altijd direct teruggebeld en goed geïnformeerd.

Zeer snelle en specifieke hulp bij het verkrijgen van een autolening. Vriendelijke service en duidelijke informatie! Bedankt ❤️

Goed geholpen

Aardig personeel, goed geholpen en heel erg blij met onze aankoop.

Klantvriendelijk!

We hebben vandaag onze auto opgehaald bij Seldenrijk. Een paar dagen daarvoor gekocht en een klein bedrag aanbetaald (500 euro). Zeer klantvriendelijk geholpen door medewerker Farhad Manjo. Al met al een goede ervaring.

Zeer net bedrijf

Wij kwamen op de bonnefooi langs om te kijken naar een auto. We zijn door Mark zeer netjes geholpen.

Prima bedrijf en correct personeel

Voor de 2e keer zaken gedaan met Seldenrijk. Prima bedrijf en Jordy zijn aandeel hierin is als prettig ervaren. Een degelijk bedrijf.

Zuiderbreedte 22

3845 MC Harderwijk

0341 - 436 000

Over Seldenrijk

Seldenrijk is één van de grootste multimerk autodealers van Nederland. We zijn gevestigd in Harderwijk en bestaan al meer dan 20 jaar (opgericht in 2001). Dagelijks zetten meer dan 50 collega’s zich 100% in om klanten aan een betrouwbare, scherp geprijsde auto te helpen, met plezier en trots voor ons merk. Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens.