Prachtige mannenreis naar Zuid Afrika

We hebben een prachtige reis naar Zuid Afrika gemaakt die compleet voorbereid was qua overnachtingen, vlucht en autohuur. We hadden prima hotels en lodges waar het ontbijt en diner van uitstekende kwaliteit was. We hebben vele parken bezocht en veel wild gespot. Ook hebben we belangrijke bezienswaardigheden in de steden bezocht. Dit was ook zeker zeer indrukwekkend. De mensen waren allemaal heel aardig en behulpzaam. Weer een prachtige reis die we hebben gemaakt. Vader met 2 zoons en schoonvader. Bedankt voor regelen van deze mooie reis aan Outsight Travel.

• Betrokkenheid

Schitterende reis perfect georganiseerd.

Wij maakten via Outsight een schitterende reis naar Costa Rica en Nicaragua. vanaf de eerste informatieve vraag tot het laatste telefoon gesprek liep het contact vlot en informatief. BV. Wij hadden precies hetzelfde bericht naar een andere organisatie gestuurd. Zij reageerden alleen pas na 2 weken, toen het reisplan bij Outsight al bijna klaar was. Een snelle reactie is dus heel belangrijk.

fantastisch!!!

Een aantal jaar geleden heb ik Outsight travel ontdenkt en vond het zo fijn dat zij de reis naar jouw wensen samenstellen! Wij zijn toen naar Srilanka en de Malediven geweest. Nu hadden wij gekozen voor Zuid Afrika met ons inmiddels 2 volwassen kinderen en hebben wederom weer een fantastische reis gehad! Alles was weer zo goed verzorgd en geregeld, Wij hadden een klein probleempje, maar er werd direct geschakeld.. dus alleen maar complimenten! Wat ook heel fijn was thuis moesten we al een app downloaden waar al onze gegevens goed en duidelijk in terug te vinden waren zoals documenten, afstanden, accommodaties, route beschrijvingen , contacten. Dus in 1 woord GEWELDIG!! Echt een aanrader

Goed georganiseerde privé rondreis

Outsight Travel denkt aan de voorkant goed mee en heeft voor ons (voor de tweede keer) een mooie reis samengesteld. We zijn weer zeer tevreden!

Mooie rondreis in Japan

Zeer tevreden over de service van Outsight. Hebben een mooie reis door Japan voor ons samengesteld. Konden altijd met vragen bij hen terecht en werden hierbij snel geholpen.

Eenvoudig geweldig

Wij hebben via Outsight (Irene) een reis naar Argentinië gemakt. Dit was de eerste keer via Outsight. De reis was fantastisch. We kregen een telefoon in Argentinië (dit was nieuw voor ons) via de telefoon hield het reisbureau steeds contact met ons. De reis was op alle punten perfect georganiseerd. Dit betekende dat we een geweldige reis hebben gemaakt, alles wat we graag wilde heeft Outsight geregeld. Het lijkt een reclame stukje te worden maar onze volgende reis gaan we zeker via Outsight boeken. Een korte impressie nog van onze reis. Begonnen in Buenos Aires, Puerto Madryn ( snorkelen met zeeleeuwen, Walvissen en Pinguïns),Ushuaia ( geweldige natuur en meer Pinguïns) El Calafate ( Perito Moreno gletsjer) door naar de Iquazu watervallen en tot slot via Rio de Janeiro naar huis met geweldig veel mooie indrukken en herinneringen.

Mooie reis gemaakt door Zuid-Afrika

Kleine reisorganisatie in Maarssen die met je meedenkt. Hele mooie reis gemaakt door Zuid-Afrika en een geweldige tijd gehad.

Bisonspoor 3002 B508

3605 LT Maarssen