Mooie nieuw tool met een echte partner

Met Left Lane hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van online recruitment marketing. Dit is een mooie samenwerking geworden waar echte resultaten uit voort zijn gekomen. Mijn directe contactpersoon Yoani heeft ons de weg gewezen en reageerde snel en accuraat als we wat wilde bijsturen. Alle tip & tricks resulteerde uiteindelijk in gerichte sollicitaties waar we goede keuzes in konden maken.

Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Door natuurlijke uitstroom moesten wij op zoek naar nieuwe mensen die de liefde voor het vak en specifieke vakkennis bezitten. Wij hadden al meerder uitzendbureaus ingeschakeld maar dat leverde geen resultaat op. Toen wij in contact kwamen met Left Lane hebben zij ons uitstekend begeleid in het hele traject en hebben we samen een gerichte campagne opgezet waarbij de hoeveelheid aanmeldingen op de vacature mijn verwachtingen overtroffen. Doormiddel van een vast contactpersoon en een vast contactmoment per week werd de voortgang van de campagne gemonitord en het heeft ervoor gezorgd dat wij binnen een maand een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Uitstekende service en een top resultaat

We hebben Left Lane ingeschakeld voor een wervingscampagne. Na het eerste weekend hadden we gelijk al 25 reacties. Dat liep snel op naarmate de dagen verstreken. Er worden tussendoor evaluatie momenten ingepland om te bekijken hoe de resultaten zijn en of er nog wat aangepast moet worden. Uiteindelijk heeft het een hele mooie match opgeleverd en zijn we natuurlijk dik tevreden!

Fijne samenwerking met een energiek team!

Als interim HR-manager heb ik meerdere keren samengewerkt met Left Lane. Een deskundig team, professionele werkwijze, goed bereikbaar en schakelen snel in het proces! Wij hebben meerdere plaatsingen gerealiseerd via de campagne.

Professioneel, effectief en persoonlijk

De hele aanpak van Left Lane kenmerkt zich door een doortastende en effectieve manier van werken. Goede persoonlijke intake, mooie visuals en een helder proces. Uiteindelijk heeft dit direct en indirect geleid tot de aanname van drie lastig te vinden technici en een verdere versterking van de arbeidsmarktpositie van Meggson in de regio Ede. De wekelijkse updates waren heel prettig, de werving werd telkens bijgesteld en dit heeft uiteindelijk geleid tot succes. Warme aanbeveling!

Super resultaat en goed geholpen

Campagnes zijn goed opgezet, goede overzicht van aanmeldingen. Wekelijkse review ook kort en duidelijk. Goede tips voor beter resultaat en contact met sollicitanten

Left Lane is een betrouwbare partij op het gebied van recruitment marketing!

Ik heb de afgelopen paar maanden met Aniek mogen samenwerken. We hebben samen aan twee rollen gewerkt en ondanks dat het eindresultaat niet helemaal is zoals we vooraf hadden gehoopt, ben ik ontzettend blij met de samenwerking. Aniek heeft altijd proactief meegedacht en kwam vaak met nieuwe ideeën. Met haar hulp hebben we alles uit dit project kunnen halen. Nogmaals bedankt!

Left Lane heeft ons bedrijf écht een stap vooruit geholpen!

Via via zijn we bij Left Lane terechtgekomen en zij hebben ons geholpen met recruitmentmarketing. Van begin tot eind zijn ze enorm betrokken en staan ze altijd klaar om te helpen waar nodig. De conclusie? Ze zijn écht een partner om samen vacatures mee in te vullen. Ze beschikken over veel kennis, zijn super servicegericht en stuk voor stuk hele leuke mensen om mee samen te werken. Shout-out naar Aniek, Luuk, Jerome en de rest van het team!

Een fijne partij om mee samen te werken!

Onze ervaring met Left Lane is vanaf het begin erg positief. De dienstverlening is professioneel, efficiënt en klantgericht. Wat vooral opvalt, is de snelheid waarmee zaken worden opgepakt – er wordt direct geschakeld en meegedacht, wat het proces enorm versnelt en vergemakkelijkt. Daarnaast is het contact erg prettig. De communicatie is helder, persoonlijk en betrokken, waardoor je echt het gevoel hebt dat je samenwerkt met een partner die met je meedenkt en zich inzet voor het beste resultaat. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!

Doeltreffend met een efficiënte aanpak.

Left Lane werkt gestructureerd en gaat pragmatisch met klanten om. Door de wekelijkse contactmomenten spelen ze flexibel in op de effectiviteit van de campagnes.

Werving met succes!

Door gebruik te maken van Left Lane voor de werving van nieuwe medewerkers kan je op een efficiënte manier hieraan werken. De wekelijkse evaluatie omtrent het bereik, de reacties en waar we meer resultaat mee kunnen halen is in een woord PERFECT! Left Lane is zeker een aanrader voor partijen die op een andere manier nieuwe medewerkers willen werven.

Top campagne gedraaid met gewenst resultaat!

Mooi concept goede gedachtegang voor het werven van personeel. Binnen 3 weken meer als 160 reacties op 2 campagne's! Fijn contact goede begeleiding, een absolute aanrader.

Left-Lane, online marketing / recruitment bedrijf waarbij de persoonlijke aandacht echt in een hoog vaandel staat. Wij hebben echt een goede ervaring met hen.

Succesvolle samenwerking met Left Lane – Aanrader!

Wij hebben recentelijk een leadcampagne uitgevoerd in samenwerking met Left Lane. Dit heeft tot nu toe één succesvolle starter opgeleverd. De samenwerking verliep prettig; het contact was professioneel en vlot, en de wervingsaanpak was efficiënt en doeltreffend. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en raden Left Lane dan ook zeker aan als betrouwbare partner in recruitment.

Absolute aanbeveling, fantastische samenwerking

Binnen 3 maanden een volledig vernieuwde werkenbij website opgezet in samenwerking met Left Lane. Soepele samenwerking, korte lijntjes, en geen verzoek was te gek. Contentontwikkeling ook door Left Lane laten maken, en ook dit was on point. Een betere samenwerking hadden we ons niet kunnen wensen.

Fijne partij, goede samenwerking en snelle opvolging.

Ze konden bij de eerste opdracht heel snel schakelen en waren daarbij flexibel ten aanzien van onze wensen. Structurele periodiek opvolging draagt bij aan de goede inhoud.

Professionele organisatie, goede content geplaatst

We hebben diverse functies uitgezet bij LeftLane, van engineer tot monteur. Hierbij is er professionele content geplaatst door LeftLane, maar vooral de afhandeling tijdens dit proces hebben we als prettig ervaren. Door goed druk erop te houden wist LeftLane de juiste aandacht op dit proces binnen onze organisatie te vestigen waardoor alles snel verlopen is. Goede foto's en filmpjes, prettige contacten met de collega's, duidelijke afspraken. Chapeau!

Heel fijn contact & goede service

Inmiddels werk ik persoonlijk zo'n 1.5 jaar samen met Left Lane en dit ervaar ik als zeer prettig. Goed contact, fijne en snelle service ook fijn hoe er meegedacht wordt. Ik heb met name met Anne en Karlijn contact. Kan niks anders zeggen dan dat dit een fijne samenwerking is!

Fijne no-nonsense club om mee samen te werken

Left Lane heeft ons geholpen met het opzetten van verschillende recruitment marketing campagnes op Facebook en Instagram. In no-time stroomden de sollicitanten binnen! Wij zouden Left Lane zeker aanraden als je als ondernemer of bedrijf geen verstand hebt van recruitment marketing via socials.

Snel schakelen!

Goede ervaring met Left Lane! Heldere communicatie, prettig systeem en snel schakelen heeft gezorgd voor een fijne samenwerking.

Ontzettend fijne hulp!

Onze samenwerking met Left Lane loopt erg soepel. Wanneer wij bepaalde feedback geven wordt daar direct op geacteerd. En dat gebeurd dan ook ontzettend snel! Het contact loopt ook erg goed. Complimenten naar Aniek.

nieuwe manier van werven, heel fijn!

De samenwerking tussen Leftlane en ARAS laat echt zien hoe effectief jullie aanpak is. Voor mij was deze werkwijze nieuw, maar ik ben helemaal om – het levert ons kandidaten op die we zelf nooit hadden gevonden via platforms zoals Indeed. Jullie laten zien dat er meer is dan alleen via de traditionele weg kandidaten zoeken, en dat werkt!

Dankzij de Recruitment campagne van Leftlane hebben we onze vacature kunnen vervullen.

We zijn erg tevreden met de service van Leftlane. Vanaf het begin werd er snel geschakeld en echt geluisterd naar onze wensen. Dankzij hun gerichte aanpak wisten we de juiste doelgroep te bereiken. Het mooie resultaat? We hebben eindelijk die ene vacature kunnen vervullen waar we al zo lang naar op zoek waren!

De samenwerking met Left Lane was prettig, efficiënt en resulteerde in meer reacties.

Prettige ervaring om met Left Lane samen te werken. Waar traditionele wervingsmethodes niet zoveel opleverden, zorgde Left Lane voor meer reacties. De samenwerking ging heel soepel; feedback werd meteen omgezet in acties, wat alles een stuk efficiënter maakte.

Betrokken, kundig en mensgericht

Het samenwerken met left Lane is werkelijk een feestje. Ze denken mee, zijn altijd beschikbaar, luisteren goed naar de wensen en het contact is warm en persoonlijk. De weeklies zijn prettig. Bijsturen van campagnes gaat eenvoudig en snel. Mooie content ontwikkeld en handige tooling voor communicatie en opvolging. Ik heb Left Lane al bij diverse andere bedrijven aangeraden. En niet onbelangrijk: resultaat!!

Europalaan 12 f

5232 BC ‘s-Hertogenbosch

06 40913375

Over Left Lane

Left Lane: Jouw partner in online recruitment marketing! Als enige Badged Partner van Meta in Nederland binnen recruitment marketing, rijdt Left Lane aan kop in online job marketing. Ze spelen op het hoogste niveau en helpen bedrijven met social media campagnes die niet alleen vacatures invullen, maar ook het employer brand versterken. De missie? Jouw organisatie helpen om van "geforceerd zoeken" naar het "moeiteloos aantrekken" van jouw ideale kandidaat te gaan!