Door de expertise van Left Lane en de fijne samenwerkingen hebben we meerdere vacatures gevuld.

Door de expertise van Left Lane en de fijne samenwerkingen hebben wij meerdere vacatures gevuld. Het is fijn om snel te schakelen en dat Left Lane zorgt voor een toestroom van vele sollicitanten die we organisch niet zouden bereiken. Yoaini en Yerom bedankt voor de prettige samenwerking! Veel plezier en succes met de verdere groei van Left Lane. Gas der op, op de linkerbaan :)!

Door Left Lane hebben wij nieuwe zorgtalenten!

Left Lane heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van nieuwe medewerkers. Dankzij hun aanpak werden we beter zichtbaar en kregen we volop reacties. Hun expertise en persoonlijke touch zorgden ervoor dat we meerdere zorgtalenten hebben aangenomen. Een fijne en professionele samenwerking die we zeker aanraden!

Goed geholpen in lastige branche!

In een lastige arbeidsmarkt de geschikte kandidaat gevonden. Yoani heeft ons het gehele traject goed geholpen en dit was een prettige samenwerking! Zeker een aanrader.

Missie geslaagd!

Zeer fijne en prettige samenwerking ervaren met Left Lane, wij hebben die kandidaat gevonden die wij zochten! Voorafgaand aan de online campagne een beetje sceptisch aangezien de huidige arbeidsmarkt behoorlijk op slot zit. Wat mij direct opviel is dat Left Lane een planmatige manier van (samen)werken toepast, interviews, vragenlijsten, goed doordacht plan, creëren van content met een creatieve en grappige mind. Missie meer dan geslaagd, bedankt!

Left Lane is een prima partij

Left Lane is een fijn bedrijf en ze zijn echt voor je in de weer. We hebben veel reactie gekregen en hier moet je zelf een keuze in maken. Ook de opvolging van mijn contactpersoon Yoani was erg prettig. Al met al een aanrader.

Complete ontzorging qua werving!

De communicatie verloopt erg soepel en direct, mijn complimenten hiervoor!

Een fijne en resultaatgerichte samenwerking met Left-Lane

Bij Nefkens werken we al geruime tijd met veel plezier samen met Left-Lane op het gebied van werving en selectie. In het bijzonder is de samenwerking met Anne erg prettig. Ze is scherp, altijd op tijd en houdt onze wervingscampagnes op social media nauwlettend in de gaten. Haar duidelijke terugkoppeling en snelle schakelen zorgt ervoor dat we altijd goed geïnformeerd zijn en snel kunnen bijsturen waar nodig. Dankzij onze wekelijkse overleggen zitten we steeds op één lijn, en dat maakt de samenwerking niet alleen effectief, maar ook heel prettig. Left-Lane is een waardevolle partner om de juiste doelgroep snel en doeltreffend te bereiken. Hun slimme tools maken het proces overzichtelijk en zorgen voor goede resultaten. Kortom, een professionele én persoonlijke samenwerking waar we bij Nefkens erg blij mee zijn!

Snel en effectief: binnen een week twee nieuwe medewerkers!

Left Lane heeft Qlean Business enorm geholpen bij het werven van nieuw personeel. Dankzij hun slimme online advertenties bereikten we precies de juiste mensen, en dat was direct te merken aan de reacties. De kwaliteit van de sollicitanten was top! Binnen iets meer dan een week hebben we twee nieuwe medewerkers aangenomen :) De samenwerking met Left Lane verliep super soepel. Ze weten precies hoe ze de juiste doelgroep moeten aanspreken en schakelen snel. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om personeel te werven, dan is Left Lane absoluut een aanrader! Bedankt voor jullie inzet en expertise!

Left Lane is een active club die persoonlijke aandacht geeft

Left Lane heeft bij ons al diverse vacatures ingevuld. Men had specifieke aandacht voor onze wensen om de juiste mensen te vinden. Iedere week telefonische terug koppeling over het verloop van campagne en waar nodig werd deze bij gestuurd.

Fijn bedrijf en échte professionals om mee samen te werken

Vanaf het eerste moment hebben wij (EversPartners B.V.) de samenwerking als erg fijn ervaren! Er wordt snel geschakeld, geluisterd en geadviseerd over de wensen omtrent de campagne en ze komen fysiek langs om dit te bespreken. Tijdens de lopende campagne tijd een wekelijkse call met Aniek (Recruitment Marketeer) om de voortgang van de campagne te bespreken en aanpassingen te verwerken. Aniek heeft er echt alles aan gedaan om passende sollicitanten te vinden en wij hebben regelmatig de campagne en de strategie aangepast. Dank voor je inzet Aniek! Helaas is het ons gezamenlijk niet gelukt om een nieuwe medewerker te werven voor een schaarse functie als Bouwkundig Inspecteur. Jammer dat het niet gelukt is, maar ik kan wel zeggen dat er écht alles aan is gedaan!

Enthousiaste professionals!

Wij zijn enthousiast over de service van Left-Lane! Vanaf het eerste contact merkten we al dat we met een professioneel en betrokken team te maken hadden. Ze luisteren goed naar onze wensen en denken actief mee om de juiste mensen aan te trekken. Dankzij hun expertise en aanpak hebben we fantastische nieuwe collega’s kunnen vinden, wat voor ons een enorme meerwaarde is. Wat ons vooral opviel, is hoe prettig de samenwerking verloopt. De communicatie is helder en snel, en het team is niet alleen deskundig, maar ook vriendelijk. Er is altijd ruimte voor een grapje, wat de samenwerking extra leuk maakt. Kortom, Left-Lane biedt niet alleen een uitstekende service, maar ook een fijne ervaring. Als je op zoek bent naar een partner die je écht helpt bij het vinden van de juiste mensen, dan kunnen wij Left-Lane van harte aanbevelen. Meer dan 5 sterren waard!

De Samenwerking met Left-Lane is ons goed bevallen!

De samenwerking met Left-Lane kan ik omschrijven als casual zakelijk. Na een prettige intake werd er snel geschakeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Wekelijks is er overleg of de kandidaten aansluiten bij de vraag. De geïnteresseerden volgden snel en we hebben een geschikte kandidaat voor onze vacature in de verkoop gevonden. In deze tijd van arbeidskrapte is dit een kanaal wat kandidaten oplevert en resultaat!

Aanrader!!

Eerlijk is eerlijk, in het begin waren we wat sceptisch over de wervingsgarantie, onze vacature stond al een hele tijd open, en binnen 3 maanden invullen klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar… het is hen gelukt! De vacature is ingevuld en de samenwerking en contacten verliepen soepel. Kortom: een aanrader!

100% AANRADER

Left Lane heeft ons geholpen om op een voor ons compleet nieuwe manier de markt in te gaan tijdens onze zoektocht naar nieuwe medewerkers. Nou dat is gelukt? Twee vacatures hebben wij uitgezet en meer dan 120 aanmeldingen binnen gekregen. De video en de visuals waren goed om kandidaten richting ons kantoor te trekken maar daarnaast hebben wij ook veel positieve feedback vanuit onze eigen omgeving mogen ontvangen dus ook nog eens een mooie reclame uiting voor ons bedrijf. De ondersteuning van het Left Lane team onder leiding van Manouk heeft ons volledig ontzorgd en telkens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kortom een 100% aanrader voor iedereen die personeel zoekt,

Duidelijke afspraken, prettige communicatie en een behaald resultaat

Super fijn contact én snel resultaat!

Via een andere werkgever bij Left Lane terecht gekomen voor ondersteuning bij het aantrekken van nieuwe personeel voor ons Bouwbedrijf. De communicatie vooraf was super! Left Lane werkt duidelijk, snel en denken met alles mee. Het resultaat mag er ook zijn! Binnen 1 maand een nieuwe collega kunnen verwelkomen en zelfs nog kandidaten over...

Prima bedrijf!

Op zoek naar een medewerker zijn wij in zee gegaan met Left Lane. Wij hebben dit als zeer positief ervaren. Goede en duidelijke communicatie.....en niet onbelangrijk, met een positief eindresultaat.

Prettige samenwerking, mooie campagne en snel een kandidaat

De advertenties zien er netjes en professioneel uit en trekt zeker de aandacht. Dagelijks hebben een aantal sollicitaties ontvangen, hier zaten echter ook kandidaten bij, die niet in het profiel paste. Onze nieuwe collega had op de eerste dag van de campagne al gesolliciteerd. Daarna hebben nog enkele interessante kandidaten gesolliciteerd, maar onze eerste kandidaat bleek de beste. Wij hebben na 3 weken de campagne gestopt, waardoor bijsturen niet nodig was. In een later stadium (bij een volgende vacature) kunnen wij onze campagne weer oppakken. Left Lane bedankt voor de fijne samenwerking en voor het "vinden" van onze nieuwe collega.

Met het grootste gemak naar een groot bereik

De samenwerking met Left Lane gaat uiterst gemakkelijk. In de voorbereiding wordt je mede door de erg duidelijke portal aan de hand genomen in de te nemen stappen. Door een mix van de expertise van Left Lane aangevuld met een snufje van onze input stonden er al snel professioneel ogende advertenties met daarin ons DNA. De stroom aan geïnteresseerde is groter als we hadden verwacht en zonder twijfel vele malen meer als we zonder Left Lane bereikt zouden hebben. Ook na live te zijn gegaan prettig contact met het team van Left Lane. Al met al een erg positieve ervaring wat ons eigenlijk nog meer brengt als we van te voren verwacht hadden.

Verwachting overtroffen!

In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, waren we sceptisch over het door Left Lane verwachte aantal kandidaten die zich zouden melden. Ik kan melden dat ze er op een positieve manier naast zaten, er waren er veel meer aanmeldingen dan verwacht. Binnen enkele weken waren de vacatures ingevuld.

Left Lane maakt haar beloftes waar

Mijn ervaringen met Left Lane waren vanaf het eerste contactmoment bijzonder positief. De sales pitch was helder, to the point en wekte direct vertrouwen in hun expertise. Dit gaf al snel de overtuiging dat een samenwerking succesvol zou zijn – en dat is ook gebleken. De gestructureerde en efficiënte aanpak van Left Lane bij het opzetten van onze campagne resulteerde in een uitstekend eindresultaat. Hun proces is duidelijk en goed georganiseerd, waardoor tijd optimaal wordt benut. Daarnaast maakten de vriendelijke en deskundige medewerkers de samenwerking niet alleen productief, maar ook erg prettig. Voor nieuwe klanten heb ik een belangrijke tip: geef de campagne na de start de tijd om optimaal te renderen. Maak daarnaast actief gebruik van de wekelijkse check-ins om samen met het team van Left Lane de resultaten te monitoren en bij te sturen. Hun advies tijdens deze sessies is zeer waardevol en helpt om de campagne naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de inspanningen van Left Lane hebben wij in korte tijd meerdere posities binnen dezelfde functie succesvol kunnen invullen. Dit resultaat heeft voor ons bevestigd dat zij een betrouwbare en kundige partner zijn om mee samen te werken.

prima, missie geslaagd.

Hele fijne ervaring met Left Lane en in het bijzonder met de positieve en vakkundige Yoani. Juiste weergave van wat wij zochten en mede daardoor de vacatures in kunnen vullen. De wekelijkse afstemming met Yoani was zeer prettig en voegde echt wat toe. Bedankt.

Onze ervaring met Left Lane is zeer positief. Snel schakelen en goede persoonlijke communicatie!

Het is zeer fijn samenwerken met Left Lane. Wij hebben contact met Aniek en dit bevalt goed! Meerdere vacatures in verschillende bedrijfsvoeringen worden snel ingevuld door het gerichte zoekwerk en het snelle schakelen. Een echte aanrader dus!

Goede onderlinge afstemming en een ingevulde vacature als resultaat.

Er is een fijne samenwerking om tot resultaat te komen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. We zijn tevreden over de uitkomst en hebben snel onze openstaande vacature kunnen vervullen.

Ten eerste een hele goede en fijne interactie met de medewerkers van LeftLane ( Aniek). Een wekelijks evaluatiemoment waarbij wijzigingen direct worden doorgevoerd. Gebruiksgemak van de app is heel fijn, zelf items kunnen toevoegen is een pré. We hebben veel reacties gehad op onze advertenties en uit de kandidaten nieuwe medewerkers kunnen aannemen.

Europalaan 12 f

5232 BC ‘s-Hertogenbosch

06 40913375

Over Left Lane

Left Lane: Jouw partner in online recruitment marketing! Als enige Badged Partner van Meta in Nederland binnen recruitment marketing, rijdt Left Lane aan kop in online job marketing. Ze spelen op het hoogste niveau en helpen bedrijven met social media campagnes die niet alleen vacatures invullen, maar ook het employer brand versterken. De missie? Jouw organisatie helpen om van "geforceerd zoeken" naar het "moeiteloos aantrekken" van jouw ideale kandidaat te gaan!