Vakkundig en zeer prettig bedrijf voor realisatie van mooie houtbouw projecten

In het voorjaar van 2024 hebben we een tuinhuis laten zetten door Marbel. Vanaf het eerste contact in januari over ons idee, de ontwerp tekeningen, de planning en de uiteindelijke realisatie, het is allemaal in een zeer prettige sfeer verlopen. Bij Marbel denken ze goed en creatief met je mee hoe bepaalde wensen te realiseren en wat juist wel of niet te doen. we zijn enorm blij met ons klei atelier achter in de tuin!

betrouwbaar

onze ervaring met Marbel Houtbouw Yerseke is zeer goed. Keurig werk afgeleverd met het vernieuwen van onze nieuwe zaak Bjoetie Sisters in Yerseke. zeer tevreden!

Nette afwerking, vlotte plaatsing.

Prima!

Een professioneel team dat voor ons een prachtige serre plaatste!

Het team van Marbel heeft voor ons een prachtige serre geplaatst. Op een oppervlakte van ongeveer 15 m2 werkte dit team als een geoliede machine. Ieder kende zijn taak! In no time hadden ze de klus geklaard! Wij zijn enorm trots op het door hen geleverde resultaat. Wij weten het wel, Wij adviseren Marbel!!!

Zeer bekwame mensen in het bouwen van een tuinhuis

Van begin tot einde is alles goed verlopen. Van het tekenen van het ontwerp tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Alles is in goed overleg gegaan en er wordt gebruik gemaakt van goede materialen. Met als resultaat een heel mooi en degelijk tuinhuis.

Wij zijn superblij dat we voor Marbel houtbouw gekozen hebben .

Wij hebben een hele goeie ervaring met Marbel houtbouw. Vanaf de tekening tot oplevering denken ze mee. Ook een supergezellig team .Netjes en beleefd. En er staat een mega gave schuur . Wij raden zeker Marbel aan.

Super mooie blokhut en veranda afgeleverd en gemonteerd

Kundige bouwer die echt meedenkt.

Van offerte tot opdracht verliep erg soepel, veel ruimte voor open denken en aanpassingen. Schuur is klaar en hij is super. Afwerkingsniveau is erg hoog. Vriendelijk team, erg kundig.

Prima vakwerk voor een prima prijs

Een houten schuur laten bouwen, de mannen denken mee en leveren net werk.

Ostrea 2

4401 PG Yerseke

Over Marbel Houtbouw

Welkom bij Marbel Houtbouw! Bij Marbel Houtbouw bouwen we houten constructies die niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie aanvulling vormen op uw tuin of erf. Of u nu op zoek bent naar een moderne tuinwerkplek, een robuuste garage, of een stijlvolle houten schuur – wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit, volledig afgestemd op uw wensen. Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk, wij hechten daarom veel waarde aan hun feedback. Wij nodigen u graag uit om uw ervaring met ons te delen. Uw mening helpt ons niet alleen om onze service te blijven verbeteren, maar ook om toekomstige klanten een goed beeld te geven van wat zij van ons kunnen verwachten. Alvast bedankt voor uw tijd en vertrouwen in Marbel Houtbouw!