deskundige medewerkers die het klappen van de zweep kennen.

Door de hulp van Von Reth hebben we een goed tegengewicht kunnen bieden aan de door de verzekering ingeschakelde expert. Aan de terugkoppeling zou wel wat meer aandacht geschonken mogen worden.

WIJ KUNNEN WEER VOORUIT KIJKEN

Een garagebrand maakte in januari 2024 ons appartement in ’s-Hertogenbosch onbewoonbaar. In de eerste dagen na de brand – chaotisch en emotioneel – wilden we maar één ding: dat alles snel geregeld zou worden. Gelukkig gaf de verzekeraar ons de mogelijkheid om een contra-expert in te schakelen. We kozen voor Robert van Vessem van Von Reth. Hij nam ons vanaf het begin bij de hand. Met begrip voor onze situatie én een daadkrachtige aanpak loodste hij ons door de ingewikkelde gesprekken met de verzekeraar. Stap voor stap bracht hij ons van de emotionele fase naar de nuchtere realiteit, altijd met een helder plan. Het resultaat? Een uitstekende afhandeling en een uitkering waar we tevreden mee zijn. Wij kunnen weer vooruitkijken. De toekomst ziet er zonnig uit. Robert, bedankt voor alles!

Erg goed geholpen na lekkage

Na een lekkage in huis zijn wij erg goed geholpen door Von Reth. Echt aan te raden om deze expertise in te schakelen verzekeringswerk!