Prettig contact en snel gekoppeld aan kundige advocaat

Juridische bijstand gezocht voor controle van VSO en transitievergoeding. Prettig te woord gestaan door een medewerker van JNN en nog dezelfde dag gekoppeld een een advocaat in mijn buurt die me prima geholpen heeft.

Super snel geholpen en fijn doorverwezen

Ik had een heel fijn gesprek met Charlotte die ons doorverwees naar de juiste plek! Als je op zoek bent naar een passende advocaat, of niet tevreden bent met je huidige advocaat denken zij graag mee, echt een aanrader :)

Zeer veel contacten, familierechtdocumenten op één plek!

Wat heeft u veel documenten in huis. Geweldig!!

Advocaat nodig had

Heel lief en zorgzaam.ze zijn echt goed. Bedankt .

Heel snel geholpen

Ik werd zeer snel terug gebeld voor hulp ( i.v.m.Directe hulpbehoefte )

Erg fijn contact en goed geholpen

Prettig gesprek en doorverwijzing naar goede advocaat

Komen niet na wat ze zeggen

Bel voor een gratis adviesgesprek. Niet dus. Ze vragen alleen je persoongegevens geven deze door aan een advocatenkantoor. Deze probeert je alleen maar op te jutten en kan eventueel dingen voor je regelen a la ***euro per uur. Nergens gratis advies gehad, behalve dat je hun moet inschakelen want zonder kan je echt niet....

Snelle, professionele afhandeling

Na contact opgenomen te hebben vis de website werd ik binnen een uur terug gebeld. Vriendelijke en deskundige medewerker gesproken die mij meteen doorverwees naar een fijne advocaat. Ook die heeft mij snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Het juridisch netwerk heeft me daarna nog gebeld om te vragen of alles naar wens verliep. Kortom, fijne, vriendelijke en deskundige ervaring

Goede doorverwijzing naar top advocaten

Goed doorverwezen naar ervaren advocaten die verstand hebben van zaken en goed kunnen omschrijven wat je rechten zijn. Ben zeer tevreden over hoe je te woord bent gestaan.

Fijn contact en heel snel geholpen!

Na een kort gesprek werd ik doorverwezen en ik werd dezelfde dag nog gebeld. Hele vriendelijke dame aan de telefoon en werd de dag er na nog gebeld om te vragen of alles was gelukt. Echt super netjes

Duidelijk eerlijk informatief

Eindelijk iemand die duidelijk eerlijk informatief gesprek voert kort en bondig ze draait er niet om heen een verademing voor iemand die in Limburg werkt. Dus zeker aanraden.

Ik werd heel snel geholpen

Zeer goed en deskundig advies

De juiste persoon is ingeschakeld om de zaak te behartigen

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Een stap en tijd als dit is niet makkelijk met veel onzekerheden. Het is dan ook erg prettig om met medeleven en duidelijkheid te woord te worden gestaan.

Snel geholpen

Dezelfde dag geholpen aan een arbeidsrecht advocaat. Deze nam ook direct contact op en begon dezelfde dag nog aan de zaak te werken. De uitkomst is nog niet bekend nu, maar ik heb alle vertrouwen in de advocaat en de doorverwijzing door het juridisch netwerk Nederland was helemaal top, snel geregeld!

Heel positief

Ik ben erg goed geholpen voorzover en er is goed geluisterd.

Goed geholpen

Gedoe service

Alles werd duidelijk uitgelegd En op een rustige manier In een woord geweldig

Duidelijk

Er werd naar me geluisterd, kreeg een goed en eerlijk advies en werd naar de juiste advocaat doorverwezen!

Helder

wilde graag geholpen worden,vriendelijk en duidelijk

Niet de juiste advocaat

Ze hebben mij niet kunnen helpen omdat er geen ervaring mee hebben. En het voor mij een specifieke zaak is.

Gedegen en zeker correct

Snelle reactie, duidelijke uitleg en vriendelijk te woord gestaan. Dikke pluim

Niet voldaan aan mijn vraag

Mijn vraag was een advocaat in de regio Leiden, ik kreeg 1 advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Er was geen andere mogelijkheid. Op mijn opmerking dat hartje Amsterdam voor mij niet bereikbaar is, werd overheen gepraat en kreeg ik alsnog de contactgegevens van deze enige Advocaten kantoor. Een totale mis match!

Super geholpen

Vraag over arbeidsrecht gesteld Duidelijk antwoord en wat ze niet zeker wisten doorgestuurd naar een ander buro Die gaven mij heel duidelijk advies

Goed en duidelijk geholpen en verder gewezen naar de juiste personen

Uitstekend geholpen

Lindelaan 18 d