Prima geholpen

Er is goed geluisterd naar mijn verhaal en gekeken welke advocaat er het beste bij mijn situatie past.

Snelle goede service!

Had een mailtje gestuurd en werd binnen een kwartier terug gebeld en geholpen, top service.

Snel en klantvriendelijk

Er werd snel gereageerd en doorverwezen naar de juiste jurist bij mijn vraag.

Snelle service

Zeer snelle service, direct in contact gebracht met de betreffende advocaat!

Uitstekende dienstverlening en service

Dit is de eerste keer dat ik ga scheiden en weet er dus helemaal niets van. Fleur nam contact met mij op, vertelde mij rustig en beleefd wat ik kon verwachten en hielp mij ook met het vinden van een goede advocaat die net als Fleur kundig, rustig, beleefd en specialistisch is. Topbedrijf dit.

Snel simpl dadelijk

ik vond heel professionel

goed luisterend oor, goede analyse van probleem

in korte tijd begreep de mevrouw waar mijn vraag over ging. ze analyseerde goed en vroeg goed door. daardoor heb ik vertrouwen in de aan mij toegewezen advocaten kantoor.

Prettig gesprek en een goed advies

Snel geholpen en met me mee gedacht , duidelijke info waar ik iets mee kan .

Fijn

Ik ben goed te woord gestaan. Vriendelijke dame die voldoende uitleg gaf waarover de zaken gingen.

Uitstekend!

Correct en helder te woord gestaan. Een zeer goede informaties over vragen die er gesteld waren.

Goed geholpen en vriendelijk

heel vriendelijk en je word begrepen.

duidelijk behulpzaam

Vertrouwd

Snel geregeld toch opzoek naar advies net wetend waar ik na moest bellen toch goed adres juiste keuze

Makkelijk en ongecompliceerd

Een aardige dame heeft mij direct doorverwezen naar een beschikbare advocaat.

Vriendelijk, behulpzaam en goed advies!

ik voelde me eigen echt gehoord, en kreeg goed advies voor een andere goede advocaat.

Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen. Geduldig geluisterd naar mijn verhaal. Zeer goed te verstaan.

Fijn gesprek met goed advies en luisteren oor

Mevrouw was erg vriendelijk en begreep de situatie. Ik voelde mij erg geholpen, maar ook heel fijn dat er werd geluisterd naar mijn verhaal.

Was een prettig gesprek, duidelijk

Vriendelijke behulpzame medewerker

Heel vriendelijk en meedenkend. Top!

Plezierig, to the point, deskundig

Plezierig, to the point, deskundig

Professioneel en klantvriendelijk

Ik ben snel en professioneel geholpen.

heel fijn en professioneel

Ik werd direct goed geholpen en er werd naar mij geluisterd.

Heel goed

Heel goed

Ik ben erg goed geholpen

Mevrouw met wie ik sprak wel erg behulpzaam en heeft geweldig mij geholpen zou ik zeker aanraden aan mijn vrienden 10/10

Geweldig dat ze mij zo snel wilde helpen!

Zeer fijn dat jullie me zo snel konden helpen en door konden verwijzen naar een goede advocaat! Super bedankt!

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum