Uitstekend met die geen ik gesproken heb

Ik werd goed geholpen, alle vragen waar ik me zit zijn goed beantwoorden. Ik vind ideal en hulpzaam. Top compliment.

Snel en adequaat

Binnen 1 uur na aanvraag via de site al telefonisch contact en een advies via de mail. Keurig en vriendelijk te woord gestaan. Door de korte, relevante en directe vragen werd het doel snel duidelijk.

Goed en tevreden

Ik ben vriendelijk en goed te woord gestaan.

Je word goed geholpen..super

Ze luisteren goed naar je en ze weten precies waar ze over praten en hoe ze je kunnen helpen..super grwoon

Positieve indruk

Via de site een aanvraag gedaan omtrent partner alimentatie, binnen ZEER korte tijd terug gebeld door een behulpzame dame, dezelfde middag al een afspraak gemaakt met een advocaat. Hoop dat het een positieve wending te weeg brengt, voor mij !!

Bijzonder vriendelijk

Ik ben heel correct en vriendelijk bejegend na een moeilijke stap.

Helder

De informatie die ze gaf was duidelijk, helder en meedenkend en rustig. Toch wel fijn bij zo'n moeilijke stap. Een steuntje in de rug.

Snel en goed

Ik had razend advies nodig op arbeidsrecht gebied. Geregeld werd een gespecialiseerde advocaat in mijn stad waar ik een paar uur later een gesprek had. Dat had ik - eerlijk gezegd - niet echt verwacht.

Snel en correct geholpen en de jurist belde mij in 15 minuten.

Snelle reactie en actie!

Duidelijke communicatie, mijn vraag is goed begrepen en juiste stappen gemaakt om mij verder te helpen.

Geen ervaring

Dit is voor mij de eerste keer

Goede eerste ervaring met uw kantoor

Prettig contact. Uitstekend begrip voor mijn situatie. Goede voorlichting.

Het was prima

Dame die ik aan de telefoon had luisterde goed en kon mij goed helpen.

Goede en snelle dienstverlening

Na telefonisch contact is er dezelfde dag snel en accuraat geadviseerd.

Snelle reactie

Na contact snel contact met fesbetrfende advocaat

Zeer positief

Vriendelijk te woord gestaan en doorverwezen.

Erg duidelijk advies

Fijn en duidelijk geholpen en doorverwezen.

meteen goed geholpen

daarna doorverwezen naar een hopelijk goede advocaat

Aardige man met goede adviezen

Werd gebeld door dit bureau. Gewoon goed geholpen. Geen gelul maar direct aan de slag.

The right people for my issue

I called 0850511952 and was welcome by Felice Thenu who was very polite and gave me a good feeling and agreed that she would contact me to the right person with my issue.

Duidelijkheid

Vriendelijke duidelijk met het geven van antwoorden

Goed geholpen

Vriendelijk dame

Geduldig en de juiste vragen gesteld

Prettig contact. Vriendelijk edoch zakelijk geholpen

Goede dialoog, kennis van zake, begripvol en vriendelijk!

Ik ben heel snel teruggebeld! Mevr. Felice Thenu heeft direct begrepen wat de bedoeling was en heeft al mijn vragen duidelijk en met begrip kunnen beantwoorden.

Top dienstverlening!

Er is heel goed naar mijn wensen geluisterd en ik ben goed geholpen.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum