Zeer goed en super service.

Goede service. Super. Zeer vriendelijke medewerkers.

Er werd goed geluisterd. Goede informatie gekregen. Werd ook snel doorverwezen naar een advocaat die ook snel contact opnam met mij. Bedankt voor alle hulp!!!!

Vriendelijk en duidelijk uitleg

Nvt.

Van Boxtel advocaten B.V.

zal wel een slecht verhaal gehad hebben maar, Van Boxtel advocaten B.V. heeft mij niet gebeld,ook niet een berichtje, zal wel gaan omdat ik een prodeo advocaat zocht. op naar de volgende.

Snel geholpen en doorgestuurd.

Vriendelijk telefonisch contact met mevrouw Melisa Yilmaz. Snelle behandeling, direct doorverwezen naar een gespecialiseerde advocaat. Ik werd binnen een uur al gebeld en een afspraak gemaakt.

Zeer direct en professionel

Vriendelijk en meedenkend , zeer goed geholpen en ook snelle. dienst

Ik vindo prima!

Dat alles gaat goed met nieuwe advocaat.

Top, snel in contact gekomen met advocate

Tot nu toe geweldig. Wordt goed geluisterd en duidelijk geadviseerd. Werd al binnen een uur gebeld door Tamara en heb morgen al eerste kennismaking afspraak.

goed te woord gestaan

ik ben tevreden hoe ik te woord ben gestaan,

Deze dame bleef rustig en geduldig. Ik was een tikje nerveus omdat de tel. verbinding steeds wegviel

Ze heeft alle vragen keurig beantwoord. En binnen 2 uur had ik een mailtje van een advocaat ontvangen. Een hele geruststelling.

Zeer positief en behulpzaam

De dame aan de lijn was echt heel prettig om mee te spreken, en had begrip voor mijn situatie. Ze heeft me goed geadviseerd en in contact gebracht met de juiste persoon.

Netkrs geholpen

Heb ik nog niet

Goed advies

De dame stelde de juiste vragen waardoor ik bij de juiste specialist terecht kwam voor verdere afwikkeling.

TOT NU TOE WAARDEER IK EVENEENS MET EEN 10

SNEL,DUIDELIJK, EN GEEFT VERTROUWEN. van Kuijk [email protected]

Tevreden met de hulp

Tot zo ver tevreden met de hulp. Ze gaan aan de slag en ze zijn duidelijk in de uitleg.

prima geholpen

ik werd terug gebeld binnen een half en goede informatie gekregen hebben ook al een mail gestuurd naar een advocaat eindelijk werd er geluisterd naar het hele verhaal met dank aan melisa yilmaz

Ik ben uitstekend geholpen.

Ik ben oprecht goed geïnformeerd en goed geholpen door Melisa Yilmaz en Anne-Susan, bij deze nogmaals mijn dank!

Heel prettig

Heel prettig

Prima geholpen

Ze luisterde naar mijn vragen en heeft mij verder goed geholpen en goede uitleg gegeven.

Vriendelijk, doortastend!

Een vriendelijk, goed informerend gesprek. Zeer snelle doorverwijzing. Zo gaan we wat rustiger het weekend in! Heel erg bedankt! Vriendelijk groet, Mathilda van Oostende (een bezorgde moeder}

Melissa is fantastisch en heel professioneel.

Ze heeft me heel goed geholpen. Als de advocaten zo goed zijn als Melissa dan ben ik God en internet dankbaar dat ik jullie gevonden heb.

Goed en snel

Zeer snelle reactie, en vervolg stappen.

Goede uitleg

Wordt goed geholpen kan ik iedereen aanbevelen.

Was moeilijk opstarten

Moest jammer genoeg het paar keer uitleggen. Bleek dat ik geen jurist aan de lijn had. Verders wel goed geholpen

Top, alles duidelijk en helder.

Alles duidelijk en helder. Dank daar voor.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum