3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snelle behandeling, goed telefonische advies.

Pluspunten Duidelijk en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle doorschakeling naar betreffende advocaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zeer positief ben ik. Aantal goede punten (voor mijn gevoel) - luisterend oor - duidelijk - Jip en Janneke taal En ik werd binnen een uur al gebeld door het bedrijf waar we een afspr mee hebben staan nu. Verbeterpunten Er zal altijd ruimte zijn voor verbetering maar ik heb nu zo snel echt niks...ga zo door

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Tevreden over de aanname van deze zaak. En de verwerking er van. Verbeterpunten Nog niets

Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Geen

Pluspunten Snel en vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snel terug gebeld Verbeterpunten een advocaat dichterbij adviseren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Aardige dame aan de telefoon snelle reactie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten In een woord top ik heb een belletje gepleegd ik heb al afspraak staan .Eerder ander avocaat kantoor benaderd pas na 2 weken hoor van hun dat ze te druk hebben Een belletje gepleegd alles in orde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Het gesprek verliep in een goede sfeer. Verbeterpunten Het was mij in eerste instantie niet duidelijk dat de hoofdvestiging in Bussum zat. Het werd later in het gesprek pas duidelijk dat degene die ik sprak niet juridisch onderlegd was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten geen Verbeterpunten geen " Wilt u de in ROOD gemarkeerde vragen ook nog invullen svp?" .. nee dat blieft mij niet. Toch wordt ik hiertoe " gedwongen" ... eindig de vraag dan niet met s.v.p.

Pluspunten Ruime aandacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Na mijn gegevens achtergelaten te hebben op de website, werd ik binnen 24 uur teruggebeld. Situatie kort in kaart gebracht en meteen doorverwezen naar de juiste persoon. Binnen een uur een e-mail ontvangen met de gegevens daarvan. Prettig om snel geholpen te worden in deze situatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Een hele rustige vrouw (Bianca), met veel geduld, aan de lijn gehad. Heel begripvol. Stelde de juiste vragen om mijn situatie op de juiste manier op papier te krijgen. Verbeterpunten Geen. Ik kon mijn verhaal doen en had echt het gevoel dat er naar me geluisterd werd, doordat er wedervragen werden gesteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Tot op hede nog niks gehoord van de advocaat

Pluspunten Snelle reactie en zinvolle adviezen Verbeterpunten geen

Pluspunten Erg netjes tewoord gestaan via de telefoon Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Duidelijk uitleg, vriendelijk, meelevend, eerlijk. Verbeterpunten Tot op heden geen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snel en met begrip geregeld

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum