Pluspunten Correcte behandeling. Verbeterpunten N.v.t. nog

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten goed en snel geholpen, werd al in zeer korte tijd benaderd door arbeidsrecht advocaat voor 1e afspraak

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Heldere en duidelijke uitleg over het proces. Er werd meteen actie ondernomen en dezelfde dag was ik in contact met een van hun experts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Materie deskundigheid. Op vriendelijke toon e.e.a. uitleggen. Direct doorverwijzing geregeld. Klasse!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Direct geholpen, word niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Pluspunten Snelle actie na aanmelding Verbeterpunten Tot nu toe prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Adequate afhandeling en perfecte afhandeling urgentie van mijn case. Uitstekende terugkoppeling, helder en duidelijk en gevoel serieus genomen te zijn en steun in alles is uitstekend. Verbeterpunten geen commentaar vooralsnog. Weet tot nu toe alleen positieve punten te benoemen.

Pluspunten Aandacht Service Begrip Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle reactie, goed luisterend. Goed advies en snelle doorverwezen Verbeterpunten Geen

Pluspunten Snelle Reactie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ik ben goed geholpen door medewerkster goede advies en mij doorverwezen naar de juiste advocaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snel contact, goed begrip en uitleg en snel afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Weet goed van Doe net geholpen hebben goed geluisterd dank

Pluspunten Zeer nette en snelle afhandeling. Vriendelijk en begripvol

Pluspunten Hebben mij goed geholpen

Pluspunten Vriendelijk en geduldig

Pluspunten Snel netjes behulphaam aardig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Fantastisch begeleid en geholpen door Max van Til. Zelfs in een situatie waarin onderhandelen onmogelijk was\leek (bedrijfsverhuizing/reorganisatie). En er mede hierdoor een zeer korte deadline was. Heeft Max naar alle tevredenheid een positief resultaat geboekt. Zelfs op zondag wanneer kantoor dicht was is Max nog snel even naar kantoor gegaan om de laatste updates en advies te geven. Kortom Max je bent een topper! En zal je van harte bij iedereen aanbevelen. Verbeterpunten Ga zo door

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten - ben binnen 24 uur teruggebeld en het was een aangename intakegesprek - duidelijke toelichting per e-mail ontvangen m.b.t. de informatie en doorverwijzing naar het desbetreffende advocatenkantoor Verbeterpunten nog geen verbeterpunten tot nu toe

Pluspunten Gelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ze konden mij niet bereiken (3 dagen) en blijven volhouden en blijven vervolgens super aardig. Chapeau!!

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum