5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Me advocaat doet uitstekend zijn best en dat vind ik fijn en tof! Verbeterpunten nee het komt goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Reageren snel en afspraken worden nagekomen.

Pluspunten hulpzam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Word snel in behandeling genomen en naar juiste Jurist door gestuurd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle reactie Vriendelijke medewerkster Goed geholpen en doorverwezen Belde na gesprek binnen 5 minuten terug met update Ben ook al gelijk de volgende dag benaderd door het aanbevolen advocaten kantoor Kudo's! Verbeterpunten Ga vooral zo door! Geen verbeterpunten

Pluspunten Easy to talk with

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten goed ben heel goed ingelicht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snel contact, en bij het tweede gesprek de zelfde persoon, zeer prettig. Verbeterpunten Is mogelijk, een advocaat te advieseren met zijn of haar sterkste punten en ervaring “expertise”

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Keurige bejegening, rustig geluisterd naar het probleem en nette en snelle doorverwijzing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Geen Verbeterpunten Uiteindelijk moest ik zelf elke keer achter alles aan. Ze beloofde snelle reactie maar moest keer op keer bellen of mailen en dan kreeg ik weer standaard formulieren toegestuurd met hele andere afspraken erin dan we hadden afgesproken. Jammer als ik dit had geweten was ik er nooit heen gegaan!! Zelf gaf ze aan dat ze het te druk had, dus geen tijd voor ons?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle reactie en duidelijke aanwijzing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten keurig te woord gestaan duidelijk en vrolijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg, geduldig,alleen maar positief. Verbeterpunten Zou het niet weten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snel reactie, behulpzaam, vriendelijk Verbeterpunten nee

Pluspunten Snelle doorverwijzing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie nav mailcontact. Deskundige contactpersoon, snelle opvolging door jurist

Pluspunten duidelijke informatie

Pluspunten Zeer snelle reactie

Pluspunten Goed geholpen Verbeterpunten Geen

Pluspunten 9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Prima! Aandacht voor de persoon is op het eerste, dat vind ik het beste. Verbeterpunten Prima zo!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle reactie, keurig te woord gestaan snel situatie ingeschat Verbeterpunten Iets beter duidelijk maken dat ik niet direct het advocaten kantoor zelf aan de lijn had maar soort tussenpersoon.

Pluspunten 10 Verbeterpunten Geen

Lindelaan 18 d