3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Fijn om sireus genomen te worden en uitgebreid geïnformeerd te worden voor niks.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten De snelle, passende reactie. De vriendelijkheid enz.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten hierbij wil ik mede delen dat ik zeer lovend ben voor de hulp die ik kreeg en het advies waar ik zeker iets mee kan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle doorverwijzing naar advokaat in woonomgeving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Vriendelijk te woord gestaan, duidelijk met vragen stellen, meedenkend, al met al zeer goed

Pluspunten Snelle Handeling en zeer fijn contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Informatie is niet juist. Alvorens vroeg ik of het advocatenbureau pro deo advocatuur deed, waar ja op werd gezegd en daarna werd ik doorverwezen naar advocatenbureau. Na mijn hele verhaal weer aan de advocaat te hebben gedaan, zei zij dat hun kantoor geen pro deo zaken deed.. Heel vervelend....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik vond mijn ontvangst goed. Voelde mij op mijn gemak. Het gesprek was prettig en duidelijk. En de medewerker heeft mij de juiste informatie verstrek wat ik vroeg. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Kort en puntig tips aan mij gegeven Verbeterpunten meer mogelijkheden om te kiezen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Gelijk contact en goed advies. Ik kon altijd bellen. Of werd snel terug gebeld. Zo ben ik op weg geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten L.s, Ik ben tot nu toe zeer tevreden m.b.t. de klantvriendelijke dienstverlening !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Een luisterend oor en snelle begrip voor de situatie! Verbeterpunten Als inderdaad de advocaat snel contact met mij opneemt zoals is toegezegd heb ik verder geen verbeterpunten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Prettige persoon die telefonisch antwoord geeft en je verder helpt en in verbinding brengt met de juiste instantie Verbeterpunten Geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Ze staan je te woord. Verbeterpunten Ik had wat meer diepte verwacht in het gesprek. Er is inhoudelijk niks toegevoegd aan de informatie die ik al had. En geen advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle hulp en antwoord op de vragen

Pluspunten Snelle bemiddeling

Pluspunten Super behulpzaam!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Heb het volgende uur al een berichtje gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk. Goed luisteren. Voelde me serieus genomen. Snelle doorverwijzing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Klantgericht en to the point. Het was een helder en constructief gesprek, waarbij we nog voordat de teller ging lopen knopen hebben doorgehakt. Ik ben zeer tevreden. Verbeterpunten -

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum