5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten duidelijke taal en hebben zeer goede kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Een goed luisterend oor . Verbeterpunten Gewoon zo doorgaan .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Kort en bondig, snelle terugkoppeling

Pluspunten Snelle dienstverlening Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten In de avond ook beschikbaar, er word naar je geluisterd en er word snel actie ondernomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Er werd zeer snel contact met mij opgenomen en ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan. Verbeterpunten Ga zo door

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik kreeg ruim de tijd om mijn verhaal te doen en de opvolging was ook zeer snel (2 minuten nadat ik opgehangen heb was de doorverwijzing per email gedaan!)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik ben vriendelijk te woord gestaan. Verbeterpunten Geen tips.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten snel en goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Uiterst snelle response, vriendelijk en adequaat. Verbeterpunten Eigenlijk geen, omdat ik informatie over een specifiek gebied nodig had, die niet 'instant' voor handen was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Vriendelijke personen aan de telefoon met een goed luisterend oor. Snelle reactie na het plaatsen van een hulpvraag via de mail. Goed en eerlijk advies en meteen per mail een bevestiging van het gesprek en gegevens van de te benaderen advocaten. Verbeterpunten Niet van toepassing!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Vriendelijk en snelle reactie Verbeterpunten Ee advocaat in de regio is handiger, en dus via Juridisch Loket een andere advocaat toegewezen gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Hun zijn elke dag goed berijk baar en heel duidelijk over de aanpak dat is wel fijn

Pluspunten Helder en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Er werd goed geluisterd en `k werd ook dezelfde dag teruggebeld zowel het Jnn als Croon Davidovich Verbeterpunten ..uhm.. Scherp blijven en bij verslapping weer corrigeren en dus weer scherp blijven

Pluspunten Ik ben goed geïnformeerd

Pluspunten Snelle dienstverlening Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Keurig tewoord gestaan Verbeterpunten Niet echt, al zou het wel fijn zijn als je meteen uitsluitsel kreeg over de mogelijkheid van een afspraak.

Pluspunten Klant vriendelijk.. .meelevend en een goed luisterend oor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten wordt direct geholpen en doorverwezen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Ze bellen Verbeterpunten Duidelijk aanfeven waarover het gaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten - 7 dagen per week telefonisch bereikbaar - veel en duidelijke informatie op de website - geen 0900 nummer maar een gewoon lokaal nummer Verbeterpunten - verwarrend dat je weliswaar een lokaal nummer belt maar dat deze dan niet hoort bij het bedrijf waarvan je de naam ziet. Bovendien "bel" je met "echtscheiding.nl" maar je krijgt dan iemand van het juridisch netwerk aan de telefoon

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Snel en accuraat