5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ik ben keurig te woord gestaan door mevr.Nikki

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zeer snelle reactie, meedenkend, zeer snelle respons van de advocaat , open gesprek op een positieve manier gevoerd. Verbeterpunten Geen die ik nu kan bedenken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie. Gerichte vragen gesteld bij eerste contact. Verbeterpunten Advocaat was niet echt in de buurt, een beetje topografische kennis zou aanbevolen zijn (bijv. postcodegebied is vrijwel gelijk maar is op een afstand van 50 km)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Goede klan begeleiding met uitstekend advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten werd prima te woord gestaan.

Pluspunten Snelle adequate service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten heldere communicatie feitelijk, goede inschatting Verbeterpunten misschien iets meer rust inbouwen door soms wat door te vragen (waardoor er geen verborgen vragen blijven liggen.)

Pluspunten Duidelijk en zeer vriendelijk Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vooralsnog zeer goed en duidelijk te woord gestaan en afspraak nagekomen m.b.t... antwoord / reactie op mijn vraag binnen hun aangegeven termijn. Verbeterpunten geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Friendly, well prepared, responsive, quick

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Snelle benadering Verbeterpunten Ik zou doorgestuurd worden naar de heer Grovers in Zoetermeer, daar waar ik naar had gevraagd en tot mijn verbazing wordt ik benaderd door boek 1 advocaten uit Leisen/Oegstgeest

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Duidelijke informatie en vriendelijke service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Weet helaas niet meer wie ik heb gesproken als bedrijf daar ik meerdere heb gemaild en kioy heb ik niet gemaild!? Fijn dat ik een mail met info heb gekregen waarin deze beoordelingslinken in zat! Verbeterpunten Beter aangeven met wie ik nu te maken Heb????

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Ik ben netjes op het gevraagde dagdeel gebeld. Mij is kort en bondig verteld wat u gaat doen en wat ik kan verwachten. De openingsvraag of het telefoontje gelegen komt is erg belangrijk!

Pluspunten Snelle reactie en service,. Zeer duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle accurate antwoorden Verbeterpunten nvt

Pluspunten Snelle en adequate dienstverlening

Pluspunten 7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snel contact, snel verbinding met de juiste jurist Verbeterpunten Vooralsnog geen. Prima zo.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten zeer snelle reaktie. en zeer korrekt. Hopend op een goed advies en afhandeling. Verbeterpunten kan er verder nog geen oordeel overgeven is eerste kontakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten snel en adequaat word je geholpen Verbeterpunten x

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Vriendelijk, behulpzaam en snel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Net contact gehad, resultaat nog afwachten natuurlijk, maar zeer zeker een positief oordeel voor de kennismaking. Marjolijn Jakobs Hiemstra komt zeer vertrouwelijk en daadkrachtig over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zeer vlotte en snelle aanpak/afhandeling van de vraag/vragen

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum