5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Vriendelijke en snel service Verbeterpunten strijve om het zo te houden

Pluspunten Duidelijke werkwijze

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zeer professioneel tewoordgestaan, medewerkster luistert goed en heeft mij adequaat doorverwezen. Binnen 2uur had ik een belafspraak staan. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Heel goed bereikbaar Vriendelijke medewerker Vlotte follow-up (snel terug gebeld)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Geen Verbeterpunten 1ste Aanmelding verstuurd vanaf de website zondag 10-04-16. Telefonische reminder woensdag 13-04-16, aanmelding was niet aangekomen, wordt opnieuw gedaan vanuit de telefoniste. Nu, 20-04-16 en 1 week later, geen enkele reactie van de betreffende advocaat, niet telefonisch, niet per email. Vul zelf in wat het verbeterpunt zou kunnen zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Super snelle service en begripvolle medewerkers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten snelle reactie op een melding die je doet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ik ben keurig te woord gestaan en dezelfde dag nog door een zeer attente advocaat terug gebeld. Verbeterpunten geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten 8 Verbeterpunten Ik vond het jammer dat ik eigenlijk twee keer mijn gehele verhaal moest doen, maar dat er geen advies gegeven kon worden en een advocaat contact met mij zou opnemen. Maar vriendelijke mensen met sympathie en warmte! En de advocaat heeft mij binnen 8 uur gebeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle (re)actie Klantgericht Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteitverhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vlotte toewijzing van een geschikt advocaat Verbeterpunten Tja, geen verbeterpunt, maar wel een lastig nadeel: blijkbaar is het aantal deelnemers niet heel dicht bezaaid; daardoor krijg je al gauw een advocaat toegewezen op meer dan 50km van je woonplaats of werkplek. Verder (verbeterpunt): een vriend raadde me "hetjnn" aan. Deze webpagina is uitsluitend voor advocaten. Het zou nuttig zijn als er ook een hint zou zijn naar rechtshulpzoekenden waar ze moeten kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Transparant, duidelijk en geen gouden bergen beloven. Vriendelijke ontvangst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten netjes en beleefd al mijn vragen beantwoord

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijke mensen aan de telefoon. Behulpzaam en meegaand. Snel terug gebeld worden door de persoon die je graag zou willen dat die je helpt. Positief ervaren. Binnen twee uur terug gebeld worden om vervolgens al een afspraak te maken. Geeft je een goed gevoel. Worden in dit gesprek en de mail die je daarna ontvangt al tips gegeven die je wel en absoluut niet moet doen. Wordt je rustig van wetende dat er iemand is die voor je in de bres wil springen voor een leek zoals ik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten geen idee heb vandaag voor het eerst kennisgemaakt, vriendelijk geholpen en gelijk teruggebeld door de advocaat die ik nodig had, al gelijk vandaag gesprek gehad dus tot nu toe prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Komen afspraken correct na, geven goede voorlichting.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Deze correcte en snelle behandeling. Binnen 24 uur een telefonische afspraak en in contact gebracht met een advocaat. Ook al door de advocaat zelf teruggebeld om een afspraak te maken voor een 1e gesprek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snel teruggebeld, zeer vriendelijk, erg duidelijk

Pluspunten snel handelen

Pluspunten Korte wachttijden Gerichte vragen Duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snelle reactie en prettig gesprek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik ben heel netjes, accuraat en meelevend te woord gestaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ik werd heel beschaafd en geduld behandeld door de medewerkster. Ik heb 100% blij mee. Two thumb up!

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum