4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle reactie, ik beveel zelden een bedrijf of iets dergelijks aan. Verbeterpunten Het letselschade kantoor heeft nog niks laten horen. Het blijkt ook niet nodig omdat de advocate die de zaak behandeld een letselschade advocate is.

Pluspunten Zeer klantvriendelijk Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten zeer correcte en vriendelijke benadering

Pluspunten Snelle acurate dienstverlening Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Nemen snel contact met je op, en geven een duidelijk beeld. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Rosanne Rijff was erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Pluspunten Betrokkenheid

Pluspunten Snel en correct behandeld

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Geen. Handelt tegen de regels geldende voor de advocatuur in. Door mij ingediende klacht bij de Orde werd behandeld door de raad van discipline. Ze kwam eraf met een waarschuwing. Kansloze zaken worden niet ontraden maar worden behandeld om de poen. Praktisch geen zaak gewonnen. Denkt alle rechtsgebieden MEESTER te zijn. 12 ambachten 13 ongelukken heeft bij vele kantoren kortstondig gewerkt . Heeft ook korte tijd eigen kantoor gehad onder de naam Sonsbeek advocaten.. Werd geen succes. Laatste kantoor voor MHA advocaten waar zij werkzaam was , was Stelvio Advocaten Verbeterpunten Waardering 2 Kwaliteit: 1 Prijs: 2 Service: 2 Snelheid: 1

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Verder nog geen op/aanmerkingen omdat er nog geen gesprek is geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle verantwoording en opvolging. Verbeterpunten Dat jee bij het eerste klantcontact meteen een afspraak kunt maken en niet afhankelijk bent van terugbellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk persoonlijk geduldig rustig meedenkend menselijk duidelijk en SNEL Verbeterpunten Ik zou het zo niet weten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten ze hebben heel snel geraegeert

Pluspunten Vriendelijk geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle dienstverlening! Verbeterpunten De tip uit het mailtje om de advocaat naar zijn/haar tarief te vragen was telefonisch handiger geweest, aangezien de advocaat al eerder contact opnam dan dat ik het mailtje zag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle afhandeling van de aanmelding. Binnen een paar uur krijg ik de juiste advocaat met telefoonnummer en ook nuttige advies voor de voorbereiding van de intake gesprek. Het is supersnel, goede service, geweldig! . Aanbevolen voor iedereen die juridische hulp nodig heeft. Verbeterpunten Er is geen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten snelle handeling het werd direct geregeld

Pluspunten Snelle service Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Geluisterd naar mijn vraag mij meteen geholpen meegedacht samen met mij dus vond het heel goed hoe dit is gegaan Verbeterpunten niks te verbeteren blijf zo doorgaaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie/terugkoppeling. Snelle afspraak bij advocaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk, helder en behulpzaam. Weet gesprek goed samen te vatten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten snellle afhandeling Verbeterpunten =