4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk en duidelijk wat de afspraak is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle en juiste afhandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten sneller reactie ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Verbeterpunten Ik vond het antwoord wat voor de hand liggend. Ik heb niet meteen de meerwaarde hiervan kunnen ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten zeer tevreden met de uitleg,wat ik heb gekregen van de desbetreffende persoon,zeer vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle adequate reacties. Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Het eerste gesprek was zinvol voor mij. Verbeterpunten Er was voor mij kort onduidelijkheid of ik het tijdstip van het eerste gesprek via JNN of direkt van het kantoor in Middelburg doorgegeven zou krijgen. Werd snel opgelost maar voor mij leek het dat het ook "mis" had kunnen gaan. (ik had mail gekregen van JNN die waarschijnlijk niet voor mij bedoeld was).

Pluspunten Vriendelijk, en to the point Verbeterpunten geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie, vriendelijk, ter zake.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ongelooflijk snel, niet te geloven gewoon. Ik werd niet binnen 24 uur teruggebeld maar binnen letterlijk 9 minuten! Ze geven je echt het gevoel dat je waardig genomen wordt en hebben oor en aandacht voor je persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie, goed en netjes geholpen

Pluspunten 8 Verbeterpunten Alles was snel en duidelijk

Pluspunten Duidelijke uitleg. Werd ook snel teruggebeld. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten fijne mensen die de tijd voor je nemen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Komen afspraken , na en geven goed advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Werd goed naar mij geluisterd en er is overleg gepleegd en ben meteen beantwoord. Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Ik werd snel te woord gestaan. Ik ben goed doorverwezen naar een advocaat en die belde me al binnen 1 minuut. Top service. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Je wordt snel teruggebeld en vervolgens wordt je netjes en snel geholpen door de hulp die je vraagt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Na aanvraag snel contact gekregen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Er werd snel contact opgenomen door Het Juridisch Netwerk Nederland.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Komt in eerste instantie professioneel over.. Verbeterpunten Nog niet goed mogelijk...we moeten onze eerste afspraak nog maken. Alleen nog telefonisch contact gehad.

Pluspunten Snel en accuraat Verbeterpunten -

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zeer prettige telefonische gesprekspartner. Beloofd direct actie en dezelfde dag de reactie. Direct bevestiging welk kantoor te bellen in de omgeving met alle gegevens en werkwijze. Het kantoor heeft mij tot nu toe zeer goed geholpen. Verbeterpunten Ik had de bevestigingsmail gehad, het betreffende kantoor niet. Mocht volgens de bevestigingsmail zelf bellen en dat mag en kan het enige verbeterpuntje zijn(kan gebeuren).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en er werd geluisterd. Door verwezen naar letselschade advocaat a.s vrijdag komt ie al bij ons thuis prima geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Afspraken nakomen Verbeterpunten Contact met Nep advocaten. Zoals gisteren iemand heet Maas Stein. Zij kantoor is Utrecht. Dat klopt niet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie. Fijn telefonisch onderhoud en snel aanbod per mail voor een geschikt advocaten kantoor.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum