4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snel telefonisch contact met mij opgenomen vind ik heel professional Verbeterpunten zou niet weten

Pluspunten vlot en adequaat

Pluspunten Aardig en duidelijk

Pluspunten alleen maar Verbeterpunten geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten gelijk geholpen, netjes terugbel afspraak van hun kant gemaakt. Echter toen ik ze nodig had was de zaak zo geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle afhandeling en duidelijke informatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik ben zeer netjes en kundig te woord gestaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snel en netjes te woord gestaan. Duidelijk uitleg, en snel reactie via mail m.b.t. advocaat in de regio.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Memen snel en efficient contact op!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snelle terugbel reactie na mijn eerste mail-contact Verbeterpunten beetje overdonderd door m.i. iets te commerciele overval door betrokken advocatenkantoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk, correct, duidelijk. Geeft rustig de tijd de situatie uit te leggen.Snelle reactie. Verbeterpunten Stem door telefoon soms wat onduidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten nette Service wordt er geboden.

Pluspunten snel en correct

Verbeterpunten Adres wijzigen van Veerman advocaat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten ik kan er nog niet veel over zeggen. tot nu toe een vriendelijke mevrouw aan de lijn gehad Verbeterpunten ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten niks positief Verbeterpunten ook andere clienten helpen ook al zijn het mensen die subsidie krijgen want die worden niet geholpen vanwege het geld. echtscheidingen niet laten behandelen door een vrouw want die is niet objectief genoeg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten 5 Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Heel vriendelijk en zeer behulpzaam

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Sympathieke mediator aan de telefoon Verbeterpunten Doe wat je beloofd. 3 maal moeten bellen voordat ik gebeld werd door een mediator. Op kantoor net steeds diegene die erover gaat in gesprek of in overleg. U vraagt mij mijn bericht te wijzigen. Slechte OR is nooit goed. U had ook online kunnen reageren op mijn bericht echter dan wel transparant te zijn. Nogmaals heb 3 maal in 1 week zelf contact moeten zoeken om dan teruggebeld te worden. Het is dat de mediator charisma had anders had ik het elders gezocht. Misschien niet zo snel vragen om revieuws van klanten. Want op het initiele contact scoort u bij mij een dikke onvoldoende.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Accuraat, transparant, en direct Verbeterpunten Succes in de toekomst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten aanvraag goed verwerkt Verbeterpunten geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten positief dat er snel contact wordt opgenomen Verbeterpunten een internationaal telefoonnummer is wenselijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten gaat over vestiging eindhoven (JPF juristen) Verbeterpunten - telefoon/email beantwoorden - vragen gewoon beantwoorden

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum