4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie en binnen een uur had ik een advocaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snelle tips, op de hoogte van de wetten en regels

Pluspunten Snele reactie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ben meteen te woord gestaan en op zeer korte termijn een mail ontvangen met daarin een naam van een advocatenkantoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Ik werd direct teruggebeld nadat ik via de website een vraag had gesteld. Dat werd door mij bijzonder op prijs gesteld, zeker omdat ik in Belgie woonachtig ben en ik er rekening mee had gehouden dat ik om die reden misschien niet teruggebeld kon worden. Verbeterpunten Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snelle toezegging te zullen reageren en gereageerd Verbeterpunten prijsniveau

Pluspunten Snel en duidelijk Verbeterpunten Geen voor zover

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten snel telefonisch contact over de vraagstelling Verbeterpunten ik vroeg om een pro doe advocaat. Ik kreeg per mail een advies maar deze bleek geen pro deo klanten te willen helpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten zeer goede bereikbaarheid via computer of telefoon. Ondanks dat de naam advocaat in je hooft een enorme drempel heeft, blijkt het in de praktijk, "zeer geruststellend" laagdrempelig. Verbeterpunten Geen

Pluspunten Snelle en adequate reactie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Contact gezocht met uw bedrijf en kreeg na een half uur een link voor een advocaat, prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelle reactie door secretaresse na het sturen van onze informatie mail Daarna snelle actie van advocaat met bel afspraak voor de volgende dag. In dat telefoon gesprek duidelijke uitleg en overleg over wat te doen. Direct aansluitend mail ontvangen met informatie. prima dus. Nu in afwachting op vervolg Verbeterpunten geen :)

Pluspunten snelle behandeling duidelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Je krijgt snel een reactie van ze, een goed en kundig advies Verbeterpunten geen idee ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten goed ingelicht netjes geholpen Verbeterpunten lange wachttijden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten terugbelafspraak is op korte termijn is nagekomen goed en duidelijk advies vriendelijk empathisch Verbeterpunten zelf ben ik goed bekend met klantcontact. Tip: vooral niets veranderen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Er werd aan de telefoon erg goed geluisterd naar mijn verhaal en er werd goed rekening gehouden met mijn wensen vwb advocaat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Geen een positief punt in jullie kunnen ontdekken. Verkeerde benaming, verkeerde berichten. Telefoonnummers door geven die geen tijd hebben. Verbeterpunten Weet met wie je spreekt, weet of een advocaat tijd heeft. En niet zo lang praten maar daden leveren.

Pluspunten Snel en goed advies Verbeterpunten In mijn geval kan ik niets vinden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Duidelijkheid en snelheid waarmee gereageerd werd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snel contact en erg vriendelijk geholpen. Deskundige advocaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Zij staan je netjes te woord, en beantwoorden al jou vragen Verbeterpunten geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Iedereen die ontslagen wordt of in de toekomst met ontslag te maken krijgt kan ik positief adviseren om uw belangen te laten behartigen door JPF Juristen. De jurist Franssen reageert adequaat op mijn belangen en heeft naar mijn volle tevredenheid binnen 1 maand tijd alles geregeld. Zowel in de vaststellingsovereenkomst als wat de ontslagvergoeding betreft heeft hij het onderste uit de kan gehaald. Wat betreft de kosten voor rechtsbijstand in vergelijking met andere kantoren is JPF Juristen niet duur. Voor een betrouwbare en zeer gedreven jurist in het arbeids- en ontslagrecht moet u bij jurist Franssen zijn.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum