4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Vriendelijk geholpen en aandachtig geluisterd naar het probleem. Advocaat heeft gebeld en nam de tijd voor me

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Eerst is de zaak doorverwezen naar Boek1 in Oegstgeest. Contact van ons uit zonder reactie, maar gaven eindelijk na anderhalve dag aan geen tijd te hebben. Jammer gezien de tijdsdruk die er lag. De tweede doorverwijzing was gelukkig een succes, Misschien vooraf controleren of het betreffende kantoor uberhaupt wel capaciteit heeft en zonodig de opdracht terug verwijzen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Alles. De snelle service helemaal perfect.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Clienten worden direct doorverwezen en hoeven niet steeds herhaaldelijk het probleem te vertellen. Medewerkers zijn vriendelijk en tonen interesse. Verbeterpunten hoge telefoon kosten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snelheid en doorspelen van ons verzoek aan diverse advocaten en mediators. Verbeterpunten Niets nadeligs ervaren!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten geen, nooit meer iets gehoord Verbeterpunten contact opnemen zoals beloofd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten ik ben heel tevreden hoe snel en goed ik ben geholpen. ik ben een stuk wijzer geworden over de vragen die ik had. bedankt voor de goede hulp. Gr. leo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten -Vriendelijke communicatie. -Vlotte doorverwijzing. -Uiterst snelle reactie letselschade advocaat. Verbeterpunten Geen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snel terugbellen. Goede kennis van zaken. Het inlevingsvermogen van de mensen is groot; vanaf het eerste contact en verder. Gewoon goed en voor mij boven verwachting!! Klasse!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten werd snel contact opgenomen kon ook thuis de afspraak plannen Verbeterpunten geen, de afspraak heeft nog niet plaats gevonden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Het snel reageren , werd erg serieus genomen. Verbeterpunten Aangeven dat het ongelofelijk duur is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten snelle reactie, flexibel, deskundig advies, oprecht Verbeterpunten wellicht verwijzingen naar sites om eea te kunnen nalezen

Pluspunten Snel en rechtstreeks bij de juiste persoon Verbeterpunten Geen idee

Pluspunten Snel antwoord

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Ik ben heel snel benaderd door een advocaat die mij kan bijstaan in mijn echtscheidingsprocedure. Verbeterpunten Ik had liever van het JNN een lijst gekregen met advocaten, zodat ik deze zelf rustig kon bestuderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Super goed te woord gestaan, zeer vriendelijk en meedenkend en geen haast. Ben erg tevreden Verbeterpunten Geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verbeterpunten Ik zou binnen 24 uur gebeld worden, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Deze vraag komt na eenmaal telefonisch contact, te vroeg.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Ze zijn vriendelijk Verbeterpunten Ze beloven dat een advocaat contact met je opneemt en tot 3 keer aan toe is dit niet gelukt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Je wordt er vriendelijk ontvangen. En er wordt goed naar je geluisterd.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum