Heel goed

Snelle reactie Goed informatief gesprek. En snel een advocaat toegewezen

zeer goed en snel

een snelle reactie op mijn mail werd keurig netjes behandeld door de telefonistes (te) perfect

Prettige manier van communiceren

Noa stond mij keurig ter woord en wist op een deskundige manier een passende oplossing voor mij te vinden.

Gebeld, uitgelegd, hulp is aangeboden, snelle reactie van de desbetreffende advocaat, en afspraak. Bedankt voor de snelle hulp .

Snel geregeld

Prettige behandeling en snel doorverwezen

Adequaat, vriendelijk, deskundig en to-the-point

Luisterend oor, goede uitleg en vriendelijke stap voor stap concreet vragende medewerkster.

Heel snel terug gebeld en goed advies ontvangen. Geeft goed gevoel en vertrouwen.

Op zich goed snel en netjes geholpen

Alleen advocaat waar ik naar verwezen ben zou mij zaterdag bellen en dat gebeurde niet heb ik zelf gebeld blijkt deze op vakantie te zijn tot 18 augustus

Goed geholpen

Goed geholpen met duidelijke informatie en snelle doorverwijzing.

Heel fijn gesprek gehad

Snelle door verwijzing vriendelijke vrouw .kortom top

Goed bereikbaar en adequate opvolging

Ik had een kwestie waar op korte termijn op gereageerd moest worden. Ik werd netjes en snel te woord gestaan. Na een korte inventarisatie direkt doorverwezen. Ik werd vrijwel direkt teruggebeld door een aangesloten kantoor.

Luisterend oor ontbrak

Mijn ervaring dat ik niet de ruimte kreeg om het verhaal te vertellen en gelijk al een oordeel was gegeven over mijn zaak. En het advies om bij andere advocaat te " proberen". Erg teleurstellend en met een tikje onvriendelijkheid.

Er werd goed geluisterd, ik kreeg een goed advies en werd doorverwezen naar een goede advocaat.

Ik zat met een aantal vragen en die werden keurig beantwoord. Ik kreeg goede adviezen en er werd voor mij contact gelegd met een zeer vakkundige advocaat waar ik inmiddels al een zeer goed intakegesprek heb gehad.

Heel fijn geholpen

Zeer fijn geholpen en zeer duidelijk

zeer tevreden en snel geholpen en duidelijke verwijzing

goed geholpen, uitstekende advies

Zeer goed service

Snel doorgestuurd naar een advocaat en snel een afspraak kunnen maken.

goed aangehoord

goed aangehoord en doorgevraagd en had vertrouwen dat er een advocaat contact zou opnemen met ons, maar helaas is niet gebeurt.

De hulp vanuit juridisch.nl is erg prettig geweest

Ik zou gebeld worden door de uitgezochte advocaat op een bepaalde datum en heb daar ook bevestiging van gehad. Er is alleen helaas nooit gebeld. Dag vertrouwen

Zeer vriendelijk en snel geholpen.

Zoeken naar de juiste advocaat op internet is een regelrechte ramp, gelukkig ben ik door Fleur snel geholpen op een vriendelijke manier. Heb de juiste advocaat gevonden en dat brengt rust in lastige tijden. Dank hiervoor.

Snel, vakkundig!

Op zoek naar hulp bij ontslag werd ik door dit kantoor doorverwezen naar een goede advocaat die gelijk contact met me opnam. De medewerkster nam goed de tijd en was medelevend.

Een hele goede fijne ervaring, nadat ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan en mijn situatie heb kunnen uitleggen heeft de telefoniste mij direct met een gespecialiseerde advocaat in contact gebracht.

Erg begripvol

Ik kreeg een luisterend oor in deze moeilijke periode. Tijdens het gesprek kreeg ik veel nuttige informatie in duidelijke taal

Prettige service

Duidelijk advies, snelle doorverwijzing naar advocaat in de buurt, vriendelijke medewerkers.

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen.

Duidelijk

Prima verwijzing tot nu toe

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum