Netjes te woord gestaan maar geen resultaat

De verwijzer stuurde mij naar een kantoor dat niet over de juiste expertise beschikt.

Super fijn telefoongesprek gehad met de advocaat

Ik werd goed gehoord en er werd goed meegedacht. Ik ben heel blij met de advocaat en ze denkt goed mee in een betalingsregeling. Heel sympathiek en neemt direct mijn stress weg van de hele situatie. Ik ga het proces met vertrouwen tegemoet en ze heeft het hele stappenplan duidelijk en goed in begrijpbare taal uitgelegd.

Heel duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Klantvriendelijk

vriendelijk en snel geholpen

ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. en doorgestuurd naar een advocaten kantoor. die daarop ook heel snel weer contact met mij heeft opgenomen.

Snelle en inhoudelijke afhandeling van mijn verzoek

Ik ben erg tevreden over de bemiddeling van het Juridisch Netwerk Nederland en vervolgens de desbetreffende advocaat die mijn verzoek heeft behandeld.

Heel goed gesprek gehad

Ik heb een heel goed gesprek gehad veel uitleg gehad de mevrouw was heel aardig en begripvol ze heeft mij heel goed te woord gestaan dat vond ik wel heel prettig

ik werd so snel geholpen.

ik heb eerste zelf geprobeerd om mijn zoek te doen maar helaas was te moeilijk voor mij. Gelukkig met jullie hulp kon ik makkelijker en sneller vinden wat ik ben aan het zoeken.

Een hele prettige ervaring

Werdt gelijk goed geïnformeerd over mijn rechten en kreeg goed en duidelijk eerste advies wat te doen. Doorverwijzing naar de juiste advocaat ging rap en uitstekend

Uiterst prettig gesprek gehad met Noa en goed geïnformeerd.

Uiterst prettig gesprek gehad en nader goed geïnformeerd door Noa. Zeer tevreden

snelle service

heel snel in contact gebracht met een goede advocaat

zeer klantvriendelijk

prettig en begripvol

Helemaal tevreden

Verkeerde doorverwijzing

Ik was doorverwezen naar een advocaat. Maar die deed op jaar basis maar een aantal toevoeging zaken. Hierdoor kon zij mij niet verder helpen. Maar ze kon mij doorsturen naar een zoals zij heeft gezegd ‘vriendinnetje’ van haar. Die was bijna net zo goed als dat zij was. Dat is natuurlijk geen optie oor mij. Terug gebeld naar Juridisch.nl en voicemail achtergelaten. Helaas geen reactie teruggekregen.

Duidelijk, snel en goede afhandeling

Er werd snel contact opgenomen en er werd goed geluisterd naar wat ik zocht. Met daarbij een goede match.

Afspraken niet nakomen communicatie 0

Tot 3 keer toe mij toegezegd dat ik zou worden gebeld ivm mijn zaak nou ik wacht nog steeds op een telefoontje ! Ergste is dat ze weten dat ik mentaal niet goed ben en dan nog eens dit flikken!

Snel help verlenen

Ik had een advocaat nodig. Overal gezocht op internet niets gevonden. Kwam ik tegen juridische. nl via een kennis van mij. Ik belde en word in gelijk aan geholpen. Ze hebben een advocaat voor me gevonden binnen 5mnt. Bijvoorbaat dank M.Ouali

netjes doorverwezen naar juiste advocaat

Makkelijk te bereiken en kundig om zaak in behandeling te nemen

positief

een positieve ervaring, het heeft mij ervan overtuigd dat ik het juiste deed en ik kreeg de informatie waar ik moest beginnen en wat mij te doen staat.

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig.

klantvriendelijk: ik ben direct na mijn mail gebeld en werd daarbij goed geïnformeerd. deskundig: de goede vragen werden gesteld en er werd goed ingegaan op mijn juridische mogelijkheden en kansen.

Ik vond het erg prettig en zeer snel de juiste doorverwijzing

Bedankt!

Uitstekende hulpverlening

Uitstekende hulpverlening.

Vriendelijk

Vriendelijk, geduldig, en snel gereageerd

Vriendelijk en begripvol

Ik werd vriendelijk en begripvol te woord gestaan en goed doorverwezen naar een jurist in mijn stad.

Snel en efficient

Binnen een half uur nam betreffende advocaat contact met me op. Heb nu een afspraak met m gemaakt.

Goed contact

Alleen geen duidelijk antwoord op mijn vragen, omdat dit haar vakgebied niet is.

Lindelaan 18 d

1405 AK Bussum