Plezierig geholpen

Na gedoe bij oude dealer bij steenman terecht gekomen. Helaas slechts nieuws dat het vliegwiel vervangen moest worden. Prettig dat Steenman goed kon laten zien wat er stuk was, waarom en wat de oplossing is. Erg transparant en gedreven. Aanstekelijk enthousiasme over auto's.

Тех обслуживание

snel en vriendelijk, kwaliteit

• Prijs/Kwaliteit

Snelle hulp bij het kopen van een auto. Betrouwbaar. Goede service en snel.

Klantvriendelijke garage

Met mijn huidige auto heb ik meteen weer contact gezocht met deze betrouwbare garage vanwege goede ervaringen in het verleden. Je wordt erg prettig geholpen en krijgt deskundige uitleg op vragen. Prima service.

Degelijk en persoonlijk

Fijn dat ik een goed onderbouwd advies kreeg over de te maken reparatiekeuzes.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en kennis van autotechniek

Vriendelijke, goede kwaliteit, kennis van zaken, georganiseerd en betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Heel prettig en klantvriendelijk contact

Heel prettige jonge mensen die een eigen autobedrijf met fris enthousiasme en kennis leiden, en bij problemen rustig doorgaan tot het opgelost is. Ik krijg ook altijd goede uitleg wat er aan de hand was en wat er gedaan is.

Super!

Heb mijn draagas van mijn auto (tesla model s) moeten laten vervangen. Alle communicatie is top verlopen en het was binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Ik ben zeer te spreken over autobedrijf steenman zou er zeker volgende keer weer heen gaan!!

Snel en goed geholpen

Mijn auto had een kritiek probleem en na bezoek van ANWB direct lamgs garage gebracht, de auto kon ik daarna einde van de volgende dag alweer ophalen.

Uistekend

Ben vanaf het eerste moment goed en enthousiast geïnformeerd en er werd met me meegedacht. De auto heeft van tevoren nog een keuring en kleine beurt gehad waardoor hij er weer tegen kan en als klap op de vuurpijl kwamen ze hem kosteloos brengen. Top.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke monteurs, denken goed mee

Kofferbak was stuk. Het was even wat zoekwerk, maar ze hebben het voor een schappelijke prijs goed gerepareerd.

Snelle persoonlijke service

100% positief

• Prijs/Kwaliteit

Eerste keer en zeer tevreden

Het was mijn eerste keer bij deze garage. Afspraak maken gaat makkelijk via de website. Hierin werden duidelijk de kosten in getoond en alles dat extra nodig is wordt netjes overlegd. Eigenaar is super vriendelijk en zeer servicegericht. Alle werkzaamheden worden genoteerd en bijgehouden. Locatie is niet ideaal. Het is er vrij krap en je kunt er moeilijk je auto draaien of parkeren maar voor mij geen reden verder te kijken. Ik ben tot nu toe heel blij met de keuze voor deze garage en blijf hier mijn onderhoud doen.

een auto kopen

prima service met prettige bediening geweldige service en personeel alles is duidelijk en vriendelijk Ik beveel dit bedrijf aan voor aankopen en verdere service

Heel erg goed

klantgericht

Goede service, snelle terugkoppeling, frisse werkplaats en adequate afhandeling van het probleem

Prima ervaring, vriendelijk geholpen

Erg vriendelijk en snel geholpen (opslag winterbanden)

Goed geholpen

Nette garage snel geholpen.

Goede ervaring

Spontane mannen, heldere communicatie en goede afspraken die worden nagekomen.

persoonlijk en eerlijk

open, eerlijk en persoonlijk met daarnaast een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

• Prijs/Kwaliteit

Sympathieke jongens met een persoonlijke aanpak. Denken graag met je mee. Ik kom hier de volgende keer weer terug.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende en uiterst plezierige dienstverlening!

In het verleden hebben wij al naar grote tevredenheid onderhoud aan onze auto’s laten uitvoeren bij Steenman en nu hebben wij er ook een fantastische Audi gekocht. Deze auto is perfect afgeleverd, precies zoals was afgesproken. Dit kan gewoon niet beter.

Ik ben fijn geholpen

Alles volgens afspraak verlopen, ik ben tevreden

Vertrouwd gevoel

Zeer vriendelijk ontvangen. En ik heb een goede auto voor een eerlijke prijs gekocht.

Top service

Altijd goed geholpen met de juiste oplossingen voor de auto’s

Bosstraat 43 C

3971 XA Driebergen-Rijsenburg

Over AutoFirst Autobedrijf Steenman

AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.