Top producten

Zeer goede ervaring

In één woord super

Super fijne pers. Ziet er erg gaaf uit. Perst zeer licht en maakt makkelijk schoon. Tot nu toe zeer tevreden.

Helemaal top !

De lamp werkt perfect , en past ook mooi op de centraaldoos ( inbouwdoos). Snel geleverd. Tzt gauw bij bestellen.

Super vriendelijke service

Door mijn eigen fout de verkeerde camera besteld. Vriendelijk contact met td. Retourgegevens ontvangen en verzonden. Advies welke camera wel geschikt was voor mijn wensen. Top!!!

Top producten van camera met hardeschijf Gateway

Na de goede info het systeem in werking. Ik heb de deurbel met 4 camera's met hardeschijf en de Gateway met rookmelder Ben benieuwd nog naar meer producten van Nedis

Wifi schakelaar

Is al eerder beoordeeld

Afspraken goed nagekomen.

top

werkt zoals verwacht, overal signalering bij binnenkomst

Snelle levering, goed product en fijne app om te gebruiken

Het is een prima product, eenvoudig te bedienen in de Nedis Smart Life app. Precies wat je verwacht van Nedis. Uitermate snelle levering.

Nog niets ontvangen!

Ondanks meerdere berichten van DHL heb ik nog niets ontvangen.

Top product

Snelle goede levering. Top product.

Over Nedis

Bij Nedis zijn we al meer dan 40 jaar toonaangevend op de markt voor consumentenelektronica. Onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en trends. Onze missie? Het aanbieden van slimme alternatieven voor dure A-merken.