Snelle en goede service!

Voor APK en een servicebeurt geholpen, erg fijne en snelle service hebben ze geboden!

Voorterffelijk

Eerlijk en kennis van zaken. Klachten {als die er al zijn} worden prima opgelost en geen addertjes onder het gras.

Prima garage

Kan snel terecht en leveren keurig werk!

Fantastisch

Altijd eerlijk, vakkundig en volgens afspraak. Geen enkele reden om ook maar te denken aan een andere garage.

Goede service zoals altijd

Twee jaar geleden bij apk nieuwe roetfilter moeten laten plaatsen. Door plaatsing en onderdeel zelf kostbaar. Nu bij apk weer defecte roetfilter aangetroffen. Johan doet zijn uiterste best om dit onder garantie te laten vallen. Dat is service!

Betrouwbaar, meedenkend, eerlijk, servicegericht.

In korte tijd twee auto’s gekocht bij dit autobedrijf. Eerlijk en goed advies gekregen. Voor de tweede auto een zoekopdracht gegeven, met als resultaat een prachtige auto die perfect aansluit bij onze wensen. Ze denken met je mee, lossen eventuele problemen netjes op en komen hun afspraken na. Zeer tevreden over de service

Top garage

Grote klasse

Echt vakmanschap en fijne mensen. Aanrader!

vakmensen met goede service

goede garage met goede monteurs en service

De beste service!

Uitstekend geholpen, deskundig advies en snelle service!

Ik ben uitstekend geholpen bij mijn zoekopdracht naar een importauto – deskundig advies, snelle service en een vlekkeloos proces!

Betrouwbare garage

Kundige mensen, ze komen hun afspraken na en denken met je mee.

Ze zijn prettig, snel & goed

Ze zijn prettig in het contact, reageren snel. Als er iets vervangen moet worden of gerepareerd, is het goed. Ook fijn dat de kosten nooit hoog zijn.

Flexibel snel en praktische dienstverlening

Dit bedrijf heeft een zeer persoonlijke benadering. Daarbij denken en werken ze altijd oplossingsgericht en zijn ze hierin zeer deskundig en flexibel.

De mannen zijn onderdeel van de familie geworden

Staan altijd voor je klaar, heerlijk team. Dat is meer dan je verwacht van een garage. Kan het iedereen aanraden.

Kan alleen goed , omschrijven

Keurig te woord gestaan en geholpen, en het advies

fijn om zaken mee te doen

prima service

Gemoedelijk en betrouwbaar

Ik kom al jaren bij Competence & van Gulik. Van cleaning, onderhoud tot aan inkoop en verkoop stelt dit bedrijf mij nooit teleur. De werknemers geven mij een vertrouwd gevoel en er hangt altijd een gemoedelijke sfeer. Ik krijg altijd een open, eerlijk en oprecht advies.

Snelle service, vakkundig onderhoud.

Sinds 2008 klant bij Johan en Bob met verschillende auto's. Vakkundig advies, vakkundig onderhoud/reparatie. Snelle service, ook bij de "kan je even snel kijken" klussen, is er altijd tijd. Na onderhoud de auto's altijd weer netjes en schoon opgeleverd.

Word altijd fijn ontvangen!

Johan en Bob zijn jongens die veel ervaring hebben. Op het gebied van, repareren, inkoop en verkoop van auto’s. Word altijd netjes geholpen. Ook als er tussen door iets aan de hand is.

klein maar betrouwbaar

Het is een bedrijf waar ik al jarenlang kom voor onderhoud, keuring en poetsen. Nu een prachtige Kia gekocht. Bij afleveren rustig de tijd genomen voor uitleg van al die moderne apparatuur. Fijn bedrijf waarbij ik me goed voel.

Fijn en kundig personeel!

Al wat jaren bij Competence & v Gulik. Of je nou een auto zoekt, of je hebt een schade, ze staan altijd voor je klaar en adviseren je eerlijk, zonder winstoogmerk. Kom er altijd blij vandaan.

Betrouwbaar bedrijf, correct geholpen

Bij dit bedrijf BMW 320i gekocht. Moesten paar kleine dingen aan gebeuren, was geen probleem.12 maandag garantie erop. Na paar dagen zag ik klein pitje op het dak, iedeeen overheen gekeken. Ook geen probleem werd keurig gerepareerd. Goede inruil prijs voor oude auto gekregen. Nog nooit zo snel zo’n goede auto gekocht!!

Fantastisch

Ik ben uiterst klantvriendelijk en vakbekwaam geholpen. Zodra de apk alweer bijna verloopt maakt mijn hart een sprongetje omdat ik dan weer naar deze fantastische garage kan rijden om weer een onderhoudsbeurt te laten plegen. Ik kan niet wachten tot de volgende storing in mijn bolide. Tot de volgende keer rakkers!

Zeer fijn bedrijf voor de aanschaf van een nieuwe auto!

Hier een prachtige Suzuki Across aangeschaft bij Bob. Professioneel bedrijf die op prettige wijze meedenken bij het volledige proces van de aanschaf van een nieuwe auto. Als je een betrouwbaar garagebedrijf zoekt moet je hier wezen!

Timmerwerf 57

1969 NJ Heemskerk