Zeer fijn bedrijf voor de aanschaf van een nieuwe auto!

Hier een prachtige Suzuki Across aangeschaft bij Bob. Professioneel bedrijf die op prettige wijze meedenken bij het volledige proces van de aanschaf van een nieuwe auto. Als je een betrouwbaar garagebedrijf zoekt moet je hier wezen!

Prima service vlot en zakelijk

Prima zaken gedaan met Bob en Dennis. Leuke mannen zonder nonsens , prachtige Lexus gekocht en mijn auto ingeruild . Zat een beschadiging op het linker voor portier in de lastige kleur parelmoer wit. Prima Opgelost , mooi gespoten zonder morren Erg positief allemaal en de koffie was lekker O, ja heb ook nog enige uitleg van de computer gehad Is een aanbeveling waard

Super service

Hele vriendelijk en eerlijke service. Top bedrijf!

Zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf!!

Fijn bedrijf, persoonlijke benadering, eerlijke prijzen en veel kennis in huis. Tevens mooie en nette occasions te koop. Kom er al jaren!

Goede en perfecte service

Kom er al jaren als trouwe klant, afgelopen maand nu eindelijk de auto die ik graag in bezit wil hebben, mooie E-Klasse coupe, blij met de service wederom, beide heren bedankt!

Timmerwerf 57

1969 NJ Heemskerk