Geweldig geholpen door Jurrien Hessels

Super vriendelijk en duidelijk geholpen, neemt ook de tijd voor je, heel belangrijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Koude douche na afloop

Ik kwam voor een onderhoudsbeurt van mijn auto die ik vorig jaar heb aangeschaft bij Wensink. In de factuur stond dat er een onderhoudsbeurt was inbegrepen. Met de verkoper werd ook besproken dat ik deze dan over een jaar zou gaan doen. Na afloop van de beurt kreeg ik te horen dat ik ruim 500 euro moest betalen. Ik liet de aankoopbom en de rekening van de auto zien waarop die beurt vermeld stond. De medewerker aan de receptie ging daar in eerste instantie in mee. De verkoper van de auto begon zich hiermee te bemoeien En zei dat die beurt alleen maar voor de aflevering van de auto gold. Ik gaf aan dat dit mij niet zo verteld was, maar helaas ging de verkoper daar niet in mee. Ik gaf aan dat ik niet zomaar 100 km rijd voor een beurt. Ik moest uiteindelijk toch de beurt betalen €500. Dit viel zwaar tegen, omdat ik zeker weet dat mij vorig jaar iets anders is verteld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Vlotte aflevering en goed geregeld

Vlotte aflevering en kontakt verkoper goed.

in principe positief

Afgesproken tijd om 10.00 uur. Pas een dik uur later aan de beurt. Is zeer als negatief ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

keurige ondersteuning bij oplossen van mijn probleem

Bij start problemen van mijn camper, zeer accuraat optreden bij het oplossen. Aansluitend storing verholpen van de Mercedes Me app.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Vriendelijk duidelijk eerlijk

Goed ontvangst, Fijn gesprek met Jaco gevoerd en we waren er snel uit! Afspraak is afspraak en dat is prettig. Ga zo door.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Snel en prettig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Alles prima verlopen

Vriendelijke ,beleefde verkoper en fantastische mooie schone auto gekocht.

Nooit meer Wensink !!

Op de zoektocht naar onze droomauto kwamen wij bij Wensink Nijmegen terecht. Aardige verkoper die onze een proefrit met de auto voorstelde. De proefrit beviel uitstekend. Snel een koop contract getekend omdat maandag een andere potentiële koper zou komen, wij waren er zaterdag, Maar in het weekend dieper nadenken en enigszins gepusht voelde om contact te tekenen heb ik wat info over de auto opgezocht en kwam tot de conclusie dat de auto toch niet onze droom auto was. Maandag de verkoper gebeld dat we van deze auto af wilde zien maar wel een auto bij Wensink wilde kopen . Verkoper was totaal niet content en zei als u van de koop af wilt zien kost dat u 15% van de aankoopprijs. Ik stelde voor onze droom auto bij Wensink Leeuwarden aan te schaffen maar die bleek zogenaamd net verkocht te zijn . Uiteindelijk hebben we maar een andere auto die eigenlijk onze 2e keus was gekocht bij Wensink Nijmegen , omdat we bang waren voor de 15% boete die boven ons hoofd hing.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Goed advies en fijn aankoop en aflever proces

Vanaf het eerste gesprek tot en met de aflevering een goed contact met onze aankoop adviseur. Regelmatig op de hoogte gehoudenover de stand van zaken an af en toe ondersteund met foto’s. Nemen de tijd ook tijdens de aflevering en instructie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Veilig gevoel.

Blij dat de benzinelucht weg is, en de accu vast staat. Geeft een veilig gevoel!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Een hele fijne auto, moet nog wel wennen aan opladen en rijbereik.

Mooie auto, volledig electrisch, rijdt fijn. Maar rijbereik is nog lastig in te schatten door temperatuur, als het kouder is loopt deze veel sneller terug. Daarnaast is het ook dat er met een rijbereik van 602 km wordt geadverteerd, maar er wordt geadviseerd om de wagen liever tot 80% op te laden. Dat schijnt bij electrische auto te zijn, dat had ik me niet gerealiseerd.

Fantastisch

Prima ontvangst Uitleg bediening auto perfect

Klantvriendelijk en deskundig

Ik ben goed geholpen en steeds van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Dit in verband met het feit dat het lang duurde voordat de auto geleverd kon worden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Vriendelijke dienstverlening die vertrouwd voelt

De klant benadering was vriendelijk, deskundig en gericht op het bouwen van een relatie met de klant.Men investeerde er danig in. Goed resultaat van de overeenkomst en veel aandacht voor de behoeften van de klant, Voordeel is de vestigingsdichtheid van Wensink, waarbij hoewel de aanschaf in Apeldoorn was, de service relatie eenvoudig in Almere wordt opgepakt.

Super klantvriendelijk

Geduldig ervaren en begrip.

Geweldig geholpen

Vanaf de eerste afspraak met Nick Oost een vertrouwd gevoel en uiteindelijk goed zaken gedaan. Na de offerte en de proefrit de auto eigenlijk direct besteld. Levertijd voel ook erg mee.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Ik heb goede ervaring met wensink, alleen vind ik het een heel zwak punt om een auto met banden met een mjnimaal profiel in de showroom te zetten. Ik heb nu extra kosten. Vind dat eigenlijk voor een auto van 23 duizend niet kunnen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

UItstekende uitleg en begeleiding bij aanschaf van de auto.

Prettige ontvangst door de medewerkers. De uitleg en het meedenken rond de keuze van de auto was helder en goed. Na de bestelling was de follow up informatie ook uitstekend.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Jammer dat de auto nog weer terug moest ivm onderdelen die besteld moesten worden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Goed geregeld

Problemen zijn opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Beurt en reparatie keurig gedaan voor een redelijke prijs

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Gemiddeld.

Ik zou graag wat meer proactiviteit willen zien van het receptie personeel. Ik moet teveel vragen. Positief is het nakomen van afspraken met dit personeel.

Fijn bedrijf

Fijn geholpen. Verkoper nam alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Goede ervaring

Wensink automotive Emmeloord Eind maart zag ik de auto staan, waar ik naar op zoek was. Ford Kuga st line,Hybrid, automaat, 1500kg trekkracht. Jong gebruikt. Mijn verkoper was Frank de Wagt, hij regelde dat ik gelijk een proefrit kon maken en mijn man kon verrassen, dus hup in de Kuga naar huis, hij was zeer verrast dat ik de Kuga al had opgehaald. Samen de proef rit gemaakt, wat een super auto, goede wegligging, rijd als een zonnetje, precies zoals je van een ford mag verwachten. Na de proefrit terug naar Frank, voor vragen , die hij goed heeft uitgelegd/beantwoord, Frank denkt ook goed met je mee. Frank is voor ons een zeer schikte top verkoper. Het zou eerst nog 10 dagen duren voor ik de auto kon ophalen, maar Frank belde al eerder dat mijn cadeau(Kuga) klaar stond. Met trots en een smile heb ik de auto opgehaald. Ook de afhandeling en overdracht van de auto deed Frank goed, hij maakte er iets speciaals van. Inmiddels al vele km mogen maken met mijn Kuga st line, En met veel plezier, Wilt u ook een goede verkoper, dan raad ik Frank de Wagt aan ,

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Lippestraat 2