Jammer dat de auto nog weer terug moest ivm onderdelen die besteld moesten worden.

Goed geregeld

Problemen zijn opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Beurt en reparatie keurig gedaan voor een redelijke prijs

Gemiddeld.

Ik zou graag wat meer proactiviteit willen zien van het receptie personeel. Ik moet teveel vragen. Positief is het nakomen van afspraken met dit personeel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Fijn bedrijf

Fijn geholpen. Verkoper nam alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Goede ervaring

Wensink automotive Emmeloord Eind maart zag ik de auto staan, waar ik naar op zoek was. Ford Kuga st line,Hybrid, automaat, 1500kg trekkracht. Jong gebruikt. Mijn verkoper was Frank de Wagt, hij regelde dat ik gelijk een proefrit kon maken en mijn man kon verrassen, dus hup in de Kuga naar huis, hij was zeer verrast dat ik de Kuga al had opgehaald. Samen de proef rit gemaakt, wat een super auto, goede wegligging, rijd als een zonnetje, precies zoals je van een ford mag verwachten. Na de proefrit terug naar Frank, voor vragen , die hij goed heeft uitgelegd/beantwoord, Frank denkt ook goed met je mee. Frank is voor ons een zeer schikte top verkoper. Het zou eerst nog 10 dagen duren voor ik de auto kon ophalen, maar Frank belde al eerder dat mijn cadeau(Kuga) klaar stond. Met trots en een smile heb ik de auto opgehaald. Ook de afhandeling en overdracht van de auto deed Frank goed, hij maakte er iets speciaals van. Inmiddels al vele km mogen maken met mijn Kuga st line, En met veel plezier, Wilt u ook een goede verkoper, dan raad ik Frank de Wagt aan ,

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Prima service!

Prima geholpen, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Deze keer ging het allemaal goed.

Deze keer ging het allemaal goed. Het was ook alleen maar een bandenwissel.

Prima service uitgevoerd.

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, en netjes gebeld dat de auto weer klaar was

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Net voor onze vakantie problemen met de accu. Deze moest vervangen worden. Binnen 2 uurtjes geregeld zodat we toch op tijd op vakantie konden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Vriendelijk,goede service,en kwaliteit en reparatie precies volgens afspraak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

goede ervaring

Probleem goed opgelost, waren kleine puntjes

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prettig

Prettig klantvriendelijk en efficient

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

goed en deskundig en vriendelijk

zie boven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Vriendelijke, behulpzaam en goede voorlichting bij aankoop.

Vriendelijke, behulpzaam en goede voorlichting bij aankoop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Goede ontvangst Goed op de hoogte gehouden Auto op tijd klaar

was heel goed.

Altijd een hartelijk welkom, door de mensen van de receptie. Aanbod voor een kopje koffie en aanbieding van de krant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

service goed uitgevoerd

Binnen geweest voor service beurt, helaas moest ik nog een afspraak maken als gevolg van adviezen vanuit de monteur, ook dit is goed opgelost en auto rijdt weer naar tevredenheid.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Mij ervaring was perfect tot kleine details toe. Ik hoop dat het zo blijft

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Fijn geholpen

Vriendelijke en snelle service

Na dat ik gebeld had met een storing in de auto wat achteraf een toerental sensor was en alle lampen in het dashboard aan ging en mij geen weet wat er aan de hand was naar mercedes Doetinchem heb gebeld dat ik wel door kon rijden en meteen er naar toe ben gegaan die mij meteen hebben geholpen om dit op te lossen terwijl ik wachte met een kop koffie geef ik een volle duim hier voor

Prima !

Nog beter als er een leenauto tot je beschikking staat!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Moeizaam om alles geregeld te krijgen

Het was zeer moeizaam om verschillende zaken gelijk uit te laten voeren. Slecht bereikbaar past bij het beeld wat we hebben van de serviceafdeling. Door de tussen komst van Mauro is alles geregen dat zou niet nodig moeten zijn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Wensink is een betrouwbare en professionele Mercedes-dealer.

Tijdens mijn bezoek aan de werkplaats werd ik vriendelijk ontvangen, het benodigde werk is keurig en kosteloos onder garantie uitgevoerd, en de koffie was uitstekend. Het personeel is klantgericht, behulpzaam en vriendelijk. Alweer een zeer positieve ervaring.

prima geholpen

Goed voorgelicht en een goede service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Lippestraat 2