Mijn opmerking/klacht zeer professioneel en goed opgepakt

Uit de servicebeurt is er 1 punt niet (goed) uitgevoerd. De temperatuurmeter. Deze kwam niet verder dan 70 ipv 90. Dit werd afgedaan door de koude weersomstandigheden. Dit in mijn enquête aangegeven, dat ik hierover niet tevreden was. Meteen aktie uitgezet en zeer professioneel opgelost. Zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Ontzettend tevreden en namen de tijd.

Werd vriendelijk ontvangen en alles werd goed en uitgebreid over de auto uitgelegd. Ze namen echt de tijd en beantwoordde elke vraag. Eigenlijk niks op aan te merken!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Superservice

Lekke band…ff snel tussendoor geholpen zonder kosten. Super!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Alles klopte.

Makkelijk een afspraak te maken, wordt tijdig herinnerd, vriendelijke ontvangst aan de balie, prima wachtgelegenheid en snelle en correcte afhandeling.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Dik tevreden

Kom nu al jaren bij wensink Emmen, maar de service en betrokkenheid is zoals je die mag verwachten. Deze keer seizoenswissel winter naar zomerwielen en een vervanging van de waterpomp. Alles sneller klaar dan gepland. Auto weer fris gewassen terugontvangen. Dus dik tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

De nieuwe picanto rijdt goed Prima geholpen bij de aanschaf ervan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

prima info.

goede informatie en komt afspraken na.

Prettig attent

Hartelijk en geduldig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima geregeld. Winterbanden eraf zomerbanden erop. Gewacht, Tip: neem wel je iPad of laptop mee om te werken. Je kan ook nog gewoon ouderwets de krant of een oud magazine lezen aan de leestafel met koffie. Anders duurt wachten wel lang.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Goed, vriendelijk en efficient

Prettig en duidelijk geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Netjes geholpen.

Keurig te woord gestaan. Helaas waren echter niet alle onderdelen op tijd aanwezig. Dit leverde een min sterretje op ivm dat het een dag langer duurde dan afgesproken. Overigens keurig netjes vervanging geregeld van vervoer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Prettig geholpen

Gemakkelijk een afspraak te maken, bij komst welkom gevoeld, auto netjes op afgesproken tijd gereed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Makkelijk afspraak kunnen maken.

Makkelijk afspraak kunnen maken en kon er op wachten Ook prima contact met de service manager!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

onvoldoende

werkzaamheden aanbevolen die niet nodig waren werzaamheden verricht zonder toestemming

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

We zijn overal netjes in begeleid. Er werd echt de tijd genomen om alles uitteleggen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima geholpen.

Men heeft oor voor de "problemen van de auto" die ik inbreng en komt met oplossingen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Klantvriendelijk en erg goede service

Goed in te plannen, halen en brengen van de auto perfect geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Super vriendelijk en efficient.

Super vriendelijk en efficient. Ook nog een schone auto terug gekregen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Wat een TOP Bedrijf!

Perfecte Service, afspraak = afspraak Goede prijs/kwaliteit verhouding

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

prima geholpen

alles was goeg geregeld met afspraak en onderhoud wat nog gevraagd maar werdt direct geregeld

Zeer positieve ervaring.

Netjes behandeld, heerlijke koffie en correcte reparatie uitgevoerd.

Heel goed

Goede service en klantgericht.

service

tevreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Had een censor stuk waarbij me auto niet meer wilde rijden was net een kerstboom auto werd op gehaald door sleepdienst naar wensink gebracht en de censor was gelijk de volgende dag gemaakt Al met al prima cervice

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

fijn dat ik kon wachten totdat de keuring klaar was.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle