Voor mijn eerste koopwoning contact opgenomen met Willem en zeer tevreden! Volop kennis en mogelijkheden. Er wordt echt met je meegedacht en je wordt snel voorzien van informatie. Super tevreden en zeker aan te raden voor een hypotheek of verzekeringsaanvraag. Bedankt Willem!
Zeer goede ervaring met De Goede, heldere verzekeringsproducten, prima communicatie, actief mee denken en vlot afhandelen
Bedankt voor je review Sybrand!👌
Goed contact en alles snel opgelost
Vanaf het eerste gesprek met Willem merkte ik zijn expertise en persoonlijke aanpak. Hij dacht niet alleen mee, maar vooruit, en zette alles op alles om de beste oplossing te vinden voor mijn hypotheekaanvraag. Geen standaardadvies, maar maatwerk op basis van mijn situatie. Hij reageert snel, schakelt vlot en neemt echt de tijd om alles helder uit te leggen. Transparantie en duidelijkheid staan voorop, zonder onnodig ingewikkeld gedoe. Daarbij heeft hij een fijne, ontspannen manier van communiceren, met een vleugje humor. Dat maakt het hele proces niet alleen makkelijker, maar ook prettiger. Zijn inzet en betrokkenheid gaven mij meteen vertrouwen. Je merkt dat hij oprecht het beste voor zijn klanten wil. Echt een aanrader!
Bedankt voor jullie beoordeling! Succes met de nieuwe woning!
Mijn hypotheekaanvraag was allesbehalve eenvoudig en bracht de nodige frustraties met zich mee. Gelukkig bleef Willem kalm, professioneel en vol vertrouwen dat alles goed zou komen. En dat gebeurde ook! Het uiteindelijke hypotheekvoorstel overtrof mijn verwachtingen en nu ligt er een prachtige nieuwbouwwoning in het verschiet. Ik ben al jarenlang klant bij De Goede en dat zal ik met volle overtuiging blijven!
Graag gedaan Hendrik! We houden van uitdagingen!:-)
Ik heb mijn woning verkocht en nieuw gekocht. Ik heb adviseur Willem De Goede bezocht en wat een goede stap!! Van begin tot einde betrokkenheid, denkt mee in oplossingen, maar ook wat past in mijn situatie. Naast de hypotheek kreeg ik nog eye openers met betrekking tot sparen en verzekeringen. Dit zijn toch wel belangrijke elementen. Ik heb dan ook een vervolg afspraak gemaakt. Ik ben dik tevreden!!
Graag gedaan! Veel plezier met de andere woning!
Schade gemeld via de mail. Binnen een uur werd ik teruggebeld en de afhandeling was binnen 5 minuten geregeld. Sneller kan het niet, super!
Bedankt voor je beoordeling! Hier doen we het voor!:-)
Een vlotte afhandeling van de geleden schade door de storm van 6 janiuarie . Je staat raar te kijken als er een stukwindveer van een bijgebouw is afgewaait . Maar een telefoontje naar DE Goede en een schadeformulier en wat fotos en een offerte en het is afgehandeld ja zo vlot . Mijn complimenten naar het Team . mvg Sajw Hoogers
Bedankt voor je review Bas!
Het algehele contact voelt zeer prettig en persoonlijk. Alles wordt duidelijk en begrijpelijk uitgelegd en je krijgt echt het gevoel dat jouw wensen als klant voorop staan. En dat is ook zo!
Graag gedaan David!:-)
Willem is een zeer warm en enthousiast persoon met een enorm hart voor zijn klanten en daarmee voor zijn zaak. Als derde generatie toont Willem aan dat service en klantvriendelijkheid altijd beter kan. Willem, jij bent met je team een Topper! Blijf wie je bent en blijf doen wat je doet.
Daar doen we het voor!:-)
Beter service bestaat niet. Kom al jaren bij de Goede. Voor verschillende diensten. Ze denken mee, en komen met een beter voorstel en plan dan ik in gedachten had.
Bedankt voor je review!
Willem de goede heeft mijn hypotheek- en verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Met deskundige advies en met een zorgvuldige wikkeling van alles.
Een betrouwbaar en persoonlijk kantoor waar tijd wordt genomen voor advies en alle mogelijke en duidelijke opties besproken worden. Geen gevoel van druk of verplichting gekregen bij keuzes en daarin altijd het gevoel gehad mijn eigen keuzes te kunnen maken. De Goede bouwt aan een langdurige relatie en dat is de basis voor betrouwbaarheid
Bedankt voor de mooie omschrijving!
Altijd goed bereikbaar, ze weten wie ik ben en geven altijd een goed, passend en persoonlijk advies.
Wij zijn zeer tevreden met de hypotheekdienst van De Goede Hypotheken en Verzekeringen. Door hun persoonlijke aanpak voelde ik me vanaf het eerste gesprek op mijn gemak. Ze namen echt de tijd om naar mijn financiële situatie en wensen te luisteren, wat het proces heel overzichtelijk en minder stressvol maakte. Het team van De Goede is zeer deskundig en geduldig, en ze hebben me door elke stap van het proces begeleid. Ze bieden een duidelijk en transparant advies, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Ik raad De Goede Hypotheken en Verzekeringen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professioneel en oprecht advies!
Uitmuntend
Wij zijn geweldig geholpen bij de financiering van onze woning. Erg betrokken en deskundig, een aanrader!
Bedankt voor je review Stefan.
Geweldige service bij De Goede Hypotheken! Wij hebben zowel zakelijk als privé met De Goede Hypotheken gewerkt, en het was een uitstekende ervaring. Na ons zakelijke overleg hebben we ook onze privézaken, zoals verzekeringen en hypotheek, via hen geregeld. Het team is ontzettend meedenkend en altijd beschikbaar voor vragen. Ze bieden echt een persoonlijke aanpak en maken alles helder en eenvoudig. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor je hypotheek, dan is De Goede Hypotheken absoluut een aanrader!
Bedankt dat jullie de ervaringen willen delen!
Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van het hypotheekadvies van De Goede, en we kunnen niet anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden zijn. Willem neemt echt de tijd om je situatie en wensen goed te begrijpen, en legt alles op een heldere en begrijpelijke manier uit. Hij heeft ons niet alleen geholpen om de best passende hypotheek te vinden, maar ook om belangrijke keuzes te maken met een gerust gevoel. Zijn kennis van de markt, aandacht voor detail en persoonlijke aanpak maken hem echt een expert op zijn vakgebied. Dankzij Willem konden we met vertrouwen onze volgende stap zetten. Wij raden het bedrijf dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies!
Bedankt voor je review!
Willem is proactief en heeft oprecht interesse in onze persoonlijke situatie. Door zijn kennis en persoonlijke benadering hebben we het gekregen advies kunnen omzetten in een voor ons optimaal resultaat. Dank Willem!
Al jarenlang klant. Zeer tevreden over de dienstverlening, zowel zakelijk als privé.
Wij zijn ook blij met jullie als klant!:-)
Goed geholpen bij mijn verzekeringen! Top service!
Wederom perfect meegedacht !
Graag gedaan Sjoerd en Petra!
Willem heeft ons geholpen met een financiering van onze nieuwe woning. Doordat Willem out-of-the-box denkt zijn we tot een voorstel gekomen die wij niet voor mogelijk hadden gehouden. Hier zijn we super blij mee. Willem bedankt!
De Goede is al jarenlang een zeer betrouwbare partner voor mij met al mij verzekeringen! Altijd bereid om mee te denken en altijd een eerlijk advies!
Burgemeester Falkenaweg 101
8442 LB Heerenveen
Jou financieel verder helpen groeien, dat is onze missie. Dat doen wij vanuit een duidelijk visie. En daarin sta jij centraal. Want alleen als we je echt kennen en we een duurzame vertrouwensband hebben, kunnen we je helpen. Transparantie, mensgerichtheid en denken in kansen, is wat ons kenmerkt. Leven is groeien. Steeds een nieuwe fase, waardoor je leven en situatie verandert. Van je eerste brommer tot de verkoop van je bedrijf en de laatste woning die je koopt of huurt en alles wat daar tussenin zit. Precies om deze reden sta jij bij ons centraal (en niet de financiële producten). Want als we weten wat er speelt in je leven, kunnen wij je helpen groeien en zonder onnodige risico's de stip op die horizon te bereiken. Daarom werken wij met slimme digitale systemen. Zo besteden wij de minimale tijd aan regelzaken en hebben wij maximale tijd voor jou. Een eigenwijze aanpak waarmee wij voor onze klanten uitblinken, zodat jij blijft groeien. Dat is immers het leven. In de derde generatie De Goede groeien wij verder. Ook buiten Heerenveen. Groei gerust met ons mee.