Super snel duidelijke website

Super snel duidelijke website, alles helemaal top!En op tijd geleverd

Snelle levering

Snelle levering, zoals aangegeven. De bloemen en de doos zien er uit zoals verwacht en zoals aangegeven.En het was leuk ingepakt.

Bloemen worden heel snel bruin

Bloemen worden heel snel bruin

Bloemen uit de box

Flowerbox ontvangen via de post. Een deel van de rozen zijn uit de box gevallen en los gebladerd. Deze heb ik zelf terug gestoken in de box. Jammer, verzending en verpakking is niet top.

Beluister uw telefoon en hou u aan uw afspraken en kwaliteit

Beluister uw telefoon en hou u aan uw beloftesEerste en zeer slechte ervaring. Bestel rood, krijg rose.Geef afhaal adres op, wordt naar een ander adres gestuurd waardoor het 2dagen later komt. Doos ligt op z'n kop, allemaal losse blaadjes in de verpakking, gewoon een rommeltje.

Prachtige rozenbox, en verzorgd verzonden !

Prachtige rozenbox, en verzorgd verzonden !

Super snel en mooi.

Super snel en mooi.

Helemaal naar verwachting

Topper

Product voldoet aan alle voorwaarden, zeer tevreden.

Betrouwbaar

Snelle levering, top kwaliteit!

Super perfect

Super perfect

Snelle levering en mooie rozen!

Snelle levering en mooie rozen!

Prachtige bloemen zoals altijd.

Prachtige bloemen zoals altijd.

Gorgeousssss

Prachtige kwaliteit en heeeellll lang houdbaar dat is absoluut een feit

Bloemen zagen er top uit

Bloemen zagen er top uit, levering liep volgens plan. Erg tevreden!

Ten 1ste had ik hartenrozen box...

Ten 1ste had ik hartenrozen box besteld, in mijn gedachten ging ik ervanuit dat het een kleine box is hoe het op op de website staat, na enkele dagen vertraging wat mij niet vrolijk had gemaakt nam ik contact op en mevrouw wilde het oplossen. Gelukkig is het opgelost, na ontvangen was het echt een verassing. Harten rozen waar je helemaal verliefd op raakt. Het is 100% geld waard. Ik zak zeker terug komen!

Top service!

Top service!

Ik heb vorige week dinsdag 13-02-2024...

Ik heb vorige week dinsdag 13-02-2024 rozen besteld en ook ontvangen. Dit zijn verse rode rozen wat mij opvalt is dat nog geen week later de rozen al lelijk zijn. Ik heb de wijze van verzorging gevolgd. De rozen hebben momenteel ook schimmel. Ze staan op een koele plek en niet in het zonlicht. Dit bericht heb ik op 20-2-2024 verstuurd. Het is inmiddels 29-2-2024 geen reactie.

Aanrader

Heb bijna de hele collectie, goede kwaliteit ben heel tevreden over de producten

zit laat in de nacht op maison flowers

Op tijd bezorgd en (ik denk) mooi, maar ze wil me wel nog altijd niet dat is wel jammer

Mooi product

Mooi product! Op tijd geleverd

Super snel geleverd en zag er prachtig...

Super snel geleverd en zag er prachtig uit

:)))))))) moooi echt mooi

:)))))))) moooi echt mooi

Goed op tijd en mooie rozen

Goed op tijd en mooie rozen

Uitstekend en perfect

Uitstekend en perfect, als je ook je eigen box laten bouwen dan is ook perfect. Echt een mooie verrassing

Grindzuigerstraat 49

1333 MS Almere