Heel mooi

Heel mooi, wel duur, maar zijn ook echte rozen

goed en snel!

goed en snel!

Mooie bloemen en snelle levering

Bestelling zaterdag geplaatst en dinsdag in huis. Bloemen zijn in keurige staat geleverd.

Perfect.

Beter dan verwacht

Hele mooie bloemen!

Hele mooie bloemen!

Prachtige bloemen

Top ervaring, snelle service en natuurlijk prachtige flowers!

Top kwaliteit !

Heel leuk top

Gewoon heel netjes en mooi

Gewoon heel netjes en mooi

Erg fijn bedrijf!

Vlotte verzending, de bestelde roos is erg mooi en m'n vrouw is er erg blij mee. Er zitten duidelijke instructies bij hoe je de roos langdurig goed houd. De klantenservice is ook perfect, ik wilde na het bestellen het verzendadres veranderen en dat was binnen de kortste keren geregeld!

Ik heb nooit me bloemen gekregen!

Ik heb nooit me bloemen gekregen!

Mooi pakket geleverd

Mooi pakket geleverd

Mooi product

Mooi product, geleverd volgens schema en mooi ingepakt.

??????????

Ik raad Maison Flowers zeer zeker aan! Prachtige bloemen die zeer lang houdbaar zijn. Het teddybeertje die je erbij krijgt is super schattig en de chocolaatjes waren heel lekker. Mijn moeder was hier enorm blij mee. Het is zeer zeker de prijs waard en zelfs de doos waar je je rozen in bezorgd krijgt heeft een luxe uitstraling. Met andere woorden: bestel bij Maison Flowers!

De bloemen zagen er mooi uit en waren...

De bloemen zagen er mooi uit en waren op tijd geleverd. Alleen heb ik contact opgenomen met het bedrijf omdat de kleur afweek van de foto. De bloemen moesten paars zijn, maar waren hot pink. Ik heb nooit een reactie gehad op mijn mail. Niet echt klantvriendelijk.

Optijd bezorgd

Snelle service snel geregeld en optijd bezorgd kwaliteit super goed ook

Erg mooie bloemen!

De bloemen waren super mooie en vers. De verpakking was erg netjes. Dank jullie wel!Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!

Prachtige long life rozen

Prachtige long life rozen

Top bedrijf met passie voor rozen

Wegens omstandigheden niet de bestelling kunnen behouden. Contact opgenomen met Maison Flowers en ze hebben mij zo goed geholpen! Retour is netjes terug gezonden en betaling ook retour gekregen. In de nadere toekomst zal ik wanneer de juiste tijd aanbreekt alsnog bij jullie bestellen!

Mooie bloemen

Mooie bloemen, alleen jammer dat de levering 1 dag te laat was. Was voor een verjaardag bedoeld.

Bloemen zijn nog steeds niet...

Bloemen zijn nog steeds niet aangekomen..

Ze waren heel snel met bezorgen en heel...

Ze waren heel snel met bezorgen en heel vriendelijk

Prachtige bloemen!

Prachtige bloemen!

Goede service en prachtige rozen, heel erg blij mee

Netjes geholpen, mooi verzorgd/geleverd.Goede service en rozen zijn prachtig Heel erg blij mee

Grindzuigerstraat 49

1333 MS Almere