Waren net nepbloemen

Waren net nepbloemen. Ook geen geur. Helaas

Prachtige rozen

Prachtige rozen, ik had per ongeluk 2 keer geld overgemaakt, ze hebben het meteen teruggestort, vriendelijke mail terug gekregen

Cadeau tip

Leuk cadeau om te geven en zelf te ontvangen!

Perfecte bezorging

Meerdere keren besteld, en meerdere keren perfecte service gehad

Top service !!!

Top service !!!

Als je iemand blij wil maken of sprakeloos bestel je bij maison

Netjes op de hoogte gehouden voor levering. Precies op de datum als gevraagd. Op een ander adres en heel veel complimenten gehad over de rozen! Perfect!

Snelle bezorging en top kwaliteit

Snelle bezorging en top kwaliteit! Super blij mee

De bloemen zijn helemaal droog en kapot...

De bloemen zijn helemaal droog en kapot aangekomen wat heel jammer is voor zoveel geld

Altijd top kwaliteit en ontvangers...

Altijd top kwaliteit en ontvangers altijd blij verrast

Prachtige long life rozen ontvangen

Prachtige long life rozen ontvangen

Super snel en netjes binne

Super snel en netjes binne

Flowerbox

Ik heb een flowerbox besteld met verse rozen. de box werd op tijd bezorgd helaas waren de witte rozen na 2 dagen bruin. Rozen van de supermarkt blijven nog langer vers.

Per ongeluk verse rozen besteld

Per ongeluk verse rozen besteld, deze werden door POSTNL heel lang in de magazijn bewaard (konden niet leveren door personeel te kort). Na 1 week ontvangen, maar de rozen waren al dood omdat ze 1 week geen water en lucht hadden gehad. Na contact heeft Maison Flowers mij direct nieuwe longlife rozen verstuurd.Goed opgelost!

Absolutely wonderful

Absolutely wonderful ! de bloemen zijn heel mooi en de kleuren heel vibrant.Ook had ik bij de opmerkingen gezet om aub een rouwkaart mee te versturen en toen kreeg ik heel netjes een berichtje terug met een ander alternatief.Zeker een aanrader !

goed service

goed service

Ze stuurden bekraste en gebroken...

Ze stuurden bekraste en gebroken bloemen, ik ben helemaal niet tevreden

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst die ik last minute nog wou aanpassen was allemaal geen probleem heb de LONGLIFE rozen in acrylic case gekocht .Bij dit bedrijf wordt er niet bespaard integendeel alles is kwaliteit de doos waar het in aankomt het kaartje wat erbij zit waar je tekst op komt testaan (plastic bankpas kaartje)Tot aan het product zelf prachtige rozen alleen nog zien hoelang ze goed blijven maar ik ga hier zeker vaker bestellen!Bedankt voor de service Mandy.

super service en kwaliteit.

super service en kwaliteit.

Zeer tevreden!

De website is duidelijk, levering gaat snel en de longlife box ziet er echt prachtig uit!

Het is een prachtige box met verse...

Het is een prachtige box met verse rozen die lang mooi blijven.Tevens een uitstekende service! Na tussen komst van een vervelende buur, heeft maison flowers het fantastisch opgelost.

Mijn favo om te geven en te krijgen!

Mijn favo om te geven en te krijgen!Kwaliteit

Prettige communicatie, goede kwaliteit van producten en hele nette levering van producten. Ik ben zeer tevreden! Daarnaast werd het product ruim op tijd verstuurd en snel geleverd. Heel fijn, bedankt!

Behulpzaam goeie service

Behulpzaam goeie service Dikke 10 !!!

Topservice

Topservice mooi product