Super mooie bloemen voor moederdag...

Super mooie bloemen voor moederdag besteld. Eerst dacht ik dat ze niet op tijd zouden binnen komen door PostNL, maar toch zaterdags 1 dag voor moederdag geleverd en wauw wat waren ze mooi! Aangezien mijn moeder is overleden, ze naar mijn vader gebracht en ook die vond ze echt prachtig. Heel blij mee!

Oma was helemaal in de wolken

Oma was helemaal in de wolken. Super leuk. Zoiets had ze nog nooit gezien.

Top winkel

Goede service, levering en product.

Contact is meer dan 5 sterren ??

Contact is meer dan 5 sterren ??, omdat men nog niet bekend is met longlife bloemen ?? is het misschien wel handig om een kringetje of kruisje etc aan te geven welke bloem je ontvangt.Ik heb het naar iemand anders gestuurd en gevraagd bij ontvangst even te appen zodat ik extra info kon geven en dat zij weer kon aanbieden aan degene voor wie was. Ik had en heb deze mogelijkheid. Het zijn bloemen met EXTRA gebruiksaanwijzing. Maar wel extra sterren ??

Longlife-rozen

Heb longlife-rozen besteld. Kwamen netjes verpakt in een doos op de afgesproken dag. Rozen zien er gaaf uit en hebben ook nog een soort luchtje. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, deze was netjes op een glanzend kaartje gedrukt. De ontvangers waren er erg blij mee!

keurig volgens afspraak en heel goed...

keurig volgens afspraak en heel goed verzorgd

Geld niet waard

Mooie rozen, maar box beschadigd aan meerdere kanten. Voor een enorme prijs verwacht je meer. Prijs/kwaliteit verhouding niet in balans.

Een glimlach op haar gezicht

De laatste tijd heb ik contact met een meisje en we bellen elke avond aan de telefoon. We kijken dan een film en praten over van alles en nog wat. Ik kan niet tegen mezelf liegen, ik vind haar leuker dan gepland. Ik vroeg aan haar welke kleur rozen ze mooi vond. Ze zei dat ze roze en rood mooi vindt. Ik dacht gelijk aan Maison Flowers en hun mooie kleurrijke aanbod van rozen. Ik heb deze 2 kleuren dan ook besteld in een lifelong box en naar haar adres verstuurd. Ze was er erg blij mee! En ze waren prachtig. Ik wil Maison Flowers van harte bedanken hiervoor. Zonder jullie had ik niet een glimlach op dr mooie gezicht kunnen zetten. Dit meisje is de personificatie van dergelijke mooie rozen. Bedankt ??

Een prachtige box met rozen !!

Een prima site waar je een goede eerste indruk krijgt van de beschikbare rozen pakketten. Ook telefonisch contact met een zeer enthousiaste en kundige medewerker. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar uiteindelijk een prachtige box met rozen gekregen. De jarige was er heel blij en enthousiast over, Ik heb echt het vertrouwen dat ze er nog minimaal een jaar plezier van heeft.

Perfect bezorgd in een grote doos.

Perfect bezorgd in een grote doos.Bloemen waren prachtig. Ik had regenboog rozen besteld. Zijn netjes aangekomen in breda top service

Verliefd op de longlife rozen

Verliefd op de longlife rozen. Ze fleuren de kamer zo op en ze blijven mooi! Niet iedere week een vers boeketje nodig.

Prachtig mooi en op tijd geleverd!

Prachtig mooi en op tijd geleverd!

Mooie bloemen en netjes gekregen

Mooie bloemen en netjes gekregen

Aanrader

Uniek en op tijd aangekomen

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, veilig verpakt. Prachtige bloemen!

Ik vind tussen 3 en 4 sterren

Ik vind tussen 3 en 4 sterren Niet wat betref, het verzenden of bezorgen dat is prima Maar steeltje is wel erg kort waardoor ,weinig andere mogelijkheden dan in doosje late zitten en die vind ik zeer aanwezig jammer want het gaat over de roos de roos in een ,of onder glas zetten is het steeltje net te kort

Afspraken zijn op tijd nagekomen.

Afspraken zijn op tijd nagekomen.Top

Fantastische service

Duidelijke site. Bestelde bloemen werden de aangegeven dag bezorgd. Helaas hield de pakketdienst geen rekening met de grote zilveren pijlen hoe de doos gehouden moest worden, maar desondanks was het zo goed ingepakt dat de bloemen ook dit hebben overleefd.Bloemen staan zeer mooi, doos is ook zeer mooi. Zeker waar voor je geld.

Doos (wit) is nat geworden en toonde...

Doos (wit) is nat geworden en toonde watervlekken. Mogelijk door bezorgers niet goed vastgehouden en in de bestelbus geplaatst volgens de instructies. Verder is aan mijn wensen voldaan door de bloemist. Mooie rozen.

Jullie deden precies wat je beloofde...

Jullie deden precies wat je beloofde (bloemen op tijd, goed verpakt, tekst deugde)

Leuke attentie gestuurd

Leuke attentie gestuurd, top geregeld!

Voor de eerste keer besteld en zonder...

Voor de eerste keer besteld en zonder problemen op de juiste dag bezorgd. Mooie bloemen (long life) en zeker het geld waard.

Super goede kwaliteit

Super goede kwaliteitHeb zelf mijn eerste al 2 jaar

Helemaal top!

Mooie rozen en tijdige levering, helemaal top!

Heel mooi boeket

Heel mooi boeket, alleen geen omschrijving hoe je de bloemen verzorgd helaas.

Grindzuigerstraat 49

1333 MS Almere