Longlifeflowers

Zeer snelle levering, super goed op de hoogte gehouden van de levering. Jullie zijn een top bedrijf!

Zelf weet ik dat het mijn fout was door...

Zelf weet ik dat het mijn fout was door het verkeerde huis nummer in te geven maar ik had jullie gemaild ik heb nog steeds geen antwoord en de bloeme wzijn nu niet waar ze moete zijn die personen zullen die wel gehoude hebben en niks gezegt dusja

Rozen zagen er goed uit en mooi...

Rozen zagen er goed uit en mooi verpakt. De bezorging was optijd en op Valentijnsdag bezorgd. Klasse!

Mooi

Ziet er prachtig uit en keurig op tijd bezorgt.

Ik bestel al 3 jaar

Ik bestel al 3 jaar, altijd top service

Aanrader!!!

Ik was erg bang dat mijn bestelling (omdat deze kleiner was) niet tijdig zou komen maar deze is persoonlijk en perfect gebracht. Ontzettend blij mee en kan deze organisatie iedereen aanbevelen!Thanx guys!

Goede service!

Goede service!

Mooie bloemen

Mooie bloemen, vandaag 23-02, 10 dgn geleden besteld en bloemen zijn nog steeds mooi en goed. Thanks.

Waar voor je geld!!

Hele mooie rozen en waar voor je geld!!

Super mooie rozen besteld

Super mooie rozen besteld, wat een top service

Aanrader

Makkelijk te bestellen, netjes geleverd en mooi en mooi verpakt.Op tijd bezorgd ondanks vertragingen post nl.

Super mooi

Super mooi. Zeer tevreden mee.

Besteld op verkeerd huisadres

Besteld op verkeerd huisadres, dit vervolgens proberen recht te trekken door te trachten contact op te nemen via Telefoon, mail, whatsapp en instagram. Maar nergens gehoor, helaas.

Mijn vrouw was erg blij mee en ze is...

Mijn vrouw was erg blij mee en ze is moeilijk blij te maken: 5 sterren! Maak je vrouw blij en bestel dit gewoon. Je kan het niet fout doen!

Super!

Ontzettend blij en tevreden met de service en bloemen van Maison FlowersGa ik hier vaker bestellen!

Binnen 2 dagen geleverd

Binnen 2 dagen geleverd, en had gebeld voor wat info. goed en netjes geholpen. Ga vaker hier cadeau bloemen kopen.

Super mooie bloemen.

Super mooie bloemen.Ik heb de flower box long life maxi besteld. Omdat het niet op tijd was geleverd door PostNL, heb ik gevraagd of ik per direct nogmaals een nieuwe kon krijgen. Medewerkers van Masion Flowers waren zeer aardig en vriendelijk. Ik ben dezelfde dag mijn bloemen gaan ophalen zonder extra kosten te krijgen. De bloemen box zien er heel mooi uit en van kwaliteit! Zeker een aanrader! :D

Goed kwaliteit en op levering op tijd

Goed kwaliteit en op levering op tijd

Levering op tijd, mooi ingepakt en vrouw aan telefoon behulpzaam.

Was een verjaardag cadeau

Was een verjaardag cadeau. Het was mooi op tijd geleverd en de ontvanger vond het prachtig!

Mooie doos met rozen besteld

Mooie doos met rozen besteld. Hij is super snel geleverd en ziet er erg mooi uit

Hele mooie longlife rozen

Hele mooie longlife rozen. Ook heel mooi ingepakt. Snelle service.

Long life roses

Helemaal top!!!

Fijne communicatie gehad met het...

Fijne communicatie gehad met het bedrijf betreft mijn order! Product is ook top, prima geregeld daar!

Hele mooie longlife rozen!!

Hele mooie longlife rozen!!

Grindzuigerstraat 49

1333 MS Almere